metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kasia ~kasia (Gość)20.01.2014 17:07

najlepszy szpital w piotrkowie

00

Malgosia ~Malgosia (Gość)20.01.2014 19:08

Dzięki za wszelkie uwagi ,tyle ,że ja nie szukam bogatego faceta i nigdy bym za takiego nie wyszła ,mam przyklad mojej koleżanki ,poleciala na kase a teraz jest nikim w jego oczach.mam duże powodzenie i nie ma dnia by klijent nie prosil o nr.tel.,che byc sama z wyboru i nie ważne gdzie będe mieszkać czy pracować ,nie widze siebie w roli mamy i z brzuchem pod nosem i nie lece na czyjąś kase jak sobie myślicie.Pozdr. wszystkich i dzieki za rady

00

etna ~etna (Gość)20.01.2014 22:04

No i to juz lepsze to chciałam usłyszeć . Jesteś młoda i całe życie przed Tobą ;)

00

trzykropka ~trzykropka (Gość)26.01.2014 12:22

Byłam na spotkaniu - Panie Prowadzące bardzo sympatyczne, szczegółowo opowiadały o oddziałach i procedurach. Szkoda tylko, że było żadnych informacji o sytuacjach trudnych. Ja wiem, że może nie chcą straszyć ciężarnych, ale wiedza pomaga radzić sobie w sytuacjach, gdy coś nie idzie do końca tak, jak powinno.
Osobna kwestia to lekarze z oddziałów. Żaden 'dochtór' nie pofatygował się, żeby wyjść do potencjalnych pacjentek. Zresztą słyszy się od rodzących, że pielęgniarki pomocne, ale lekarze mają wszystko w d... i odsypiają na dyżurach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat