brawo dla dziewczyn choc przeciwnik malowymagajacy, ale patrzac na sezon kontuzji to nie zle.
Dla chłopaków słowa uznania ale dajcie sobie spokoj w tym miescie nie macie szans na dobra ekstraklase. Zreszta nie wielu z was jednak widzi sens walki o utrzymanie.
patrząc na zaangażowanie chłopaków na poprzednich meczach , mam wrażenie że połowa szuka już nowych kontraktów , a pozostali też już chyba spakowani . zawsze uważałem że lepiej wygrywać w I lidze niż dostawać baty z tzw. SUPERLIDZE
ja proponuje dołożyć każdemu po 1000 zł stypendium i niech pokarzą na co ich stać !!!!! Tak właśnie miasto Piotrków wyrzuca pieniądze w błoto, ciekawy jestem czy w przypadku spadku Piotrkowianina ktoś "beknie" za stypendia.
Do końca rundy zasadniczej są tylko cztery kolejki. Z terminarza widać gołym okiem, że piotrkowianie mają tylko iluzoryczne szanse na znalezienie się w pierwszej ósemce. By do play off przystąpili w miarę dobrej sytuacji powinni "zabezpeiczyć" się i gorąco zaczęli rozmawiać z zespołami z Mielca i Olsztyna. Z tymi ekipami nasz zespół zagra i zmierzą się z nimi drużyny z Głogowa, Gorzowa i Legnicy, które tak jak Piotrkowianin najprawdopodobniej znajdą się w czwórce walczącej o uniknięcie degradacji.
chojniak powinien beknac za te stypendia szmaciaze przegrywaja jeden mecz za drugim ,powinni spotowcy dostawiac za wyniki a nie jak piłka reczna...
nawet jak wróci jutro , to i tak nie pomoże KIPEROWI
Ćma9999 napisał: "ja proponuje dołożyć każdemu po 1000 zł stypendium i niech pokarzą na co ich stać !!!!! Tak właśnie miasto Piotrków wyrzuca pieniądze w błoto, ciekawy jestem czy w przypadku spadku Piotrkowianina ktoś "beknie" za stypendia."
Na razie beknął prezes Concordii - ma prokuratorskie zarzuty za działanie na szkodę klubu i miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!