Sprzęt nowoczesny - super i z tego nalezy się cieszyć
. Ale do tego trzeba lekarza, który potrafi to badanie zinterpretować i tu pojawiają się schody bo.... no właśnie podobno te badanie odczytuje lekarz który co jakiś czas przyjeżdża z Łodzi.
Po drugie, aby kolejki się zmniejszyły to sprzęt powinien działać bez przerwy a nie 5-6 godzin dziennie (w optymistycznym wariancie).
hej motyl !!!! skąd masz takie wiadomości?????? o ile mi wiadomo tomograf działa przynajmniej 11 godzin dziennie,/7-18/a później wykonywane są badania w razie potrzeby np z wypadku itd,a lekarz z Łodzi to opisuje rezonans a nie tomograf,więc nie wypisuj głpot
"Zakup sfinansowany został w całości ze środków własnych szpitala." - Szkoda, że takich zakupów jest bardzo mało, ale ten to bardzo dobry znak.
Ciekawe, czy zwykła osoba będzie mogła "korzystać" z tego "mercedesa".
no naprawde miło ...szkoda tylko że trzeba lata świetlne czekac na takie badanie ....
pare lat temu w szpitalu na ROSVELTA mieli nowoczesny sprzet ktory stal w piwnicy bo nikt nie umial go obslugiwac.ale pochwalic sie zawsze mozna..ha..
Zapewne będzie jak zawsze. Badanie z prywatnego gabinetu w kilka dni, a na NFZ z pół roku oczekiwania. Podziękowania dla minister zdrowia za "uzdrowienie" społeczeństwa.
No no klasa sprzęt. Ciekawy jestem co ze starym tomografem. Będzie dostępny czy do likwidacji?
Tomograf z kasy szpitala - to personel (szczególnie średni) może zapomnieć o podwyżkach.
Czy robiłeś kiedyś badania tomografem w Piotrkowie? Czy to "pół roku" to równie dobrze może być "pięć lat" bo zmyśliłeś? Robię cyklicznie dwa razy w roku od trzech lat (taka choroba) i z reguły czekałem ok. 1,5 m-ca (choć zdarzało się, że dwa m-ce, ale też miesiąc). Jak chcesz sobie ponarzekać to nie pisz o konkretach, bo od razu widać, że zmyślasz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!