metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kolo ~kolo (Gość)28.05.2011 18:35

"pacjent" napisał(a):
widać, że zmyślasz.

oj to raczej prawda z tym czekaniem niestety ...

10

broda ~broda (Gość)29.05.2011 12:31

"pacjent" napisał(a):
Czy robiłeś kiedyś badania tomografem w Piotrkowie? Czy to "pół roku" to równie dobrze może być "pięć lat" bo zmyśliłeś? Robię cyklicznie dwa razy w roku od trzech lat (taka choroba) i z reguły czekałem ok. 1,5 m-ca (choć zdarzało się, że dwa m-ce, ale też miesiąc). Jak chcesz sobie ponarzekać to nie pisz o konkretach, bo od razu widać, że zmyślasz.

Tak się zdarza, że nie zmyślam. Bo często pod koniec miesiąca tomograf jest zepsuty. Gdy nie działał - wysyłano do Bełchatowa, ale tam też działy się różne rzeczy i wtedy z Piotrkowa odsyłano do Tomaszowa. Gdybyś naprawdę to wiedział, to wiedział byś, że wiele starszych osób po takich "wycieczkach" miało zapalenie płuc, a nieliczni (wiek + choroba) niestety już nie zdążyli wyzdrowieć.
PS.
"Jak chcesz sobie ponarzekać to nie pisz o konkretach," - To w końcu mam pisać o konkretach czy zmyślać?

10

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)23.09.2014 20:17

Wlasnie na jutro mialam miec badanie i dzwoni do mnie jakas kobita po 1 c 8 ze. sie sprzet popsul cho badanie ma byc w poludnie,sciema te badania to lipa chodzi o kase a nie o pacjenta swoich wpychaja

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat