co do podań to faktycznie dopiero rozmowy w końcu maja na zwykłych pracowników ale tam już kolejka jest - moja znajoma zna kierownika z briko który ma jej dać znać bo on już od miesiąca jest na szkoleniach w łódzkim obi może się załapię
Otwarcie marketu planowane jest na wrzesień. Dyrekcja sklepu jest już wybrana!
Faktycznie otwarcie na wrzesień i potwierdza się ze kierownictwo z briko i nomi podzieliło etaty - ciekawe kogo wezmą z obecnych załóg ? A tak na marginesie to nawet dobrze kompetentni ludzie to i dobra obsługa .
Ludzie z tego co zauważyłem to OBI rekrutację prowadzi poprzez swoją stronę oraz ogłoszenia np. w gazecie wyborczej (dodatek praca )Nie wiem czy sam tam znajdę zatrudnienie ale na pewno wiele osób ma ochotę tam pracować a nie wielu to się uda .Po co więc INFO i ZŁO robicie ludziom wodę z ........
Kolego komko, chcesz coś wiedzieć na temat Obi w naszym mieście to zapytaj!
Info więc pytam - skoro wiesz coś więcej to proszę podziel się informacjami ,miło było by poznać jakieś pewne informacje .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!