Brawo, jeszcze potrzeba ich chociaż ze 20 (marketów). Po co nam fabryki i zakłady .My będziemy sobie tylko kupować a po pieniądze pójdziemy do MOPR-u i do PUP .Musimy za wszelka cenę pokonać Łódź w ilości marketów.
Żyjemy w wolnym kraju.
Każdy może mówić co chce,nawet największe bzdury i teorie spiskowe...
Jakoś wszystkie markety wielkopowierzchniowe w mieście powstały i funkcjonują.
Nie upadają.
Nie są zamykane ze względu na brak klientów.
Jak bedziesz myślał życzeniowo,to wcale nie znaczy że tak się stanie i że tak ma być.
Myślenie pozytywne ma przyszłość!
P51, zupełnie nie zrozumiałeś, o czym pisał an.
Chodzi o to, że kolejny market, to nie jest to, czego najbardziej potrzebują piotrkowianie. Oni (a raczej my) potrzebujemy przede wszystkim PRACY i to nie na kasie w markecie za 800 zł na rękę.
Piotrkowianin w markecie zarabia się 1200 - 1500 na rękę na niniejszym stanowisku, a kierownictwo ma o wiele wiele więcej i składki odprowadzone od faktycznego wynagrodzenia.
W niektórych pracują całe rodziny, które twardo się trzymają i swoich zatrudniają, często robiąc przeceny dla siebie po 20% wartości tak, że źle nie mają jak na piotrkowskie czy krajowe realia.
czyli gdzie i z kim trzeba rozmawiać o pracy ? gdzie złożyć podanie ?
Pracuję w briko i jak część koleżanek i kolegów czekam na powstanie OBI ,wiele jest oczekiwań ale czy tam będzie lepiej nie wiem .Każdy chciał by zarabiać więcej to chyba normalne i nie powinno to nikogo dziwić bo zarobki w marketach faktycznie są kiepskie (ja zarabiam na .... 1150-1200zł ).Faktycznie tak jak pisze Tartu i u nas na stanowiskach jedna rodzinka zmieniła drugą tak jak poprzedni kierowniczek tak i ci obsadzili najlepsze etaty i nie pozwolą się od korytka oderwać ale czy w OBI będzie lepiej ?
Czekać to ty możesz i do końca ....jak ci żal że inni awansowali dzięki ciężkiej pracy to weź się za pracę . Wtedy i ty będziesz zarabiała
Na zapytanie w dziale personalnym obi o prace odpowiedziała mi miła pani że przyjęcia personelu będą dokonywane w czerwcu,na ten moment mają przyjętego dyrektora i jednego z zastępców dyrektora -w maju będą szukać pozostałej kadry kierowniczej .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!