metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bredzie ~bredzie (Gość)16.01.2015 14:39

bedzie audyt po artykule

71

bredzie ~bredzie (Gość)16.01.2015 14:48

to znaczy artykuł po audycie
hmmm sam już nie wiem

30

DEMOKRACJA ~DEMOKRACJA (Gość)16.01.2015 16:12

No nie Panie Wojtku!! STOP GRUBEJ KRESCE !!Czekamy na audyt, z którego się dowiemy co funkcjonowało źle, a co dobrze, gdzie jest i w jakim miejscu przerost zatrudnienia, czekamy na informacje o inwestycjach i przetargach i ich prawidłowości lub nieprawidłowości, kto pracuje zgodnie z kwalifikacjami, a kto nie, chcemy szczegółowej informacji na temat stanu finansowego gminy i ile długów i jak mamy je spłacać. Zmiana na stanowisku zastępcy burmistrza to mało bo poprzednik też by przesunął prawdopodobnie na inne stanowisko( mówiło się o dyrektorze zespołu szkół ). Nieodzowna są zmiany w MOK, BOJO,Opieka Społeczna, Biblioteka, Gospodarka Komunalna i inne. Chcemy wiedzieć np. jak została przyjęta żona byłego burmistrza do biblioteki ? Chcemy całej prawdy, a nie kontynuacji tego co było. Chcemy audytu oczywiście jawnego opublikowanego na stronach urzędu. Chcemy konkursów na stanowiska. Wreszcie tam gdzie tego sytuacja wymaga wniosków do odpowiednich organów.

182

barani łeb ~barani łeb (Gość)16.01.2015 16:20

"wyborca" napisał(a):
Po co ciebie wybieraliśmy?! Bierz się do realizacji obietnic i przestań wymiękać

Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo! ! ! On już wie, że niczego nie znajdzie, a opowiadania o bałaganie i przekrętach w urzędzie, to były wierutne bzdury powtarzane na zapotrzebowanie spragnionego świeżej krwi oszalałego tłumu.

165

wapnio ~wapnio (Gość)16.01.2015 17:41

Weź nie rób z nas biedaków Burmistrzu. A jak sobie nie radzisz roku zrezygnuj a nie kombinujesz jak koń pod górkę

181

ja ~ja (Gość)16.01.2015 18:11

A na zastępcę stać?

130

_OnAaa11 ~_OnAaa11 (Gość)16.01.2015 18:26

"DEMOKRACJA" napisał(a):

Chcemy wiedzieć np. jak została przyjęta żona byłego burmistrza do biblioteki ?
Żona byłego burmistrza z tego co mi wiadomo, skończyła bibliotekoznawstwo, nie bronię tej pani, też mi się to nie podoba ale cóż, ma papier uprawniający do tej pracy,więc braku kompetencji i wiedzy nikt nie może jej zarzucić.

113

kinia ~kinia (Gość)16.01.2015 18:49

Panie Ostrowski brawo!!!!!!!!!! To świetna wiadomość dla Roberta Pacha (firma dex trans spod Kilec)

131

kogut ~kogut (Gość)16.01.2015 19:46

A czy to prawda że G.orny znalazł Ostrowskiemu firmę która zrobi audyt za 20 tys a on tę ofertę odrzucił????????? Ja tylko pytam

142

kinia ~kinia (Gość)16.01.2015 21:11

Tak te kontrole RIO (najbardziej profesjonalną jednostkę kontroli) były tak wnikliwe, że Baryła i jego świta okazywali się kryształowi i wybieleni

103

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat