No nie Panie Wojtku!! STOP GRUBEJ KRESCE !!Czekamy na audyt, z którego się dowiemy co funkcjonowało źle, a co dobrze, gdzie jest i w jakim miejscu przerost zatrudnienia, czekamy na informacje o inwestycjach i przetargach i ich prawidłowości lub nieprawidłowości, kto pracuje zgodnie z kwalifikacjami, a kto nie, chcemy szczegółowej informacji na temat stanu finansowego gminy i ile długów i jak mamy je spłacać. Zmiana na stanowisku zastępcy burmistrza to mało bo poprzednik też by przesunął prawdopodobnie na inne stanowisko( mówiło się o dyrektorze zespołu szkół ). Nieodzowna są zmiany w MOK, BOJO,Opieka Społeczna, Biblioteka, Gospodarka Komunalna i inne. Chcemy wiedzieć np. jak została przyjęta żona byłego burmistrza do biblioteki ? Chcemy całej prawdy, a nie kontynuacji tego co było. Chcemy audytu oczywiście jawnego opublikowanego na stronach urzędu. Chcemy konkursów na stanowiska. Wreszcie tam gdzie tego sytuacja wymaga wniosków do odpowiednich organów.
Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo! ! ! On już wie, że niczego nie znajdzie, a opowiadania o bałaganie i przekrętach w urzędzie, to były wierutne bzdury powtarzane na zapotrzebowanie spragnionego świeżej krwi oszalałego tłumu.
Weź nie rób z nas biedaków Burmistrzu. A jak sobie nie radzisz roku zrezygnuj a nie kombinujesz jak koń pod górkę
Chcemy wiedzieć np. jak została przyjęta żona byłego burmistrza do biblioteki ?
Żona byłego burmistrza z tego co mi wiadomo, skończyła bibliotekoznawstwo, nie bronię tej pani, też mi się to nie podoba ale cóż, ma papier uprawniający do tej pracy,więc braku kompetencji i wiedzy nikt nie może jej zarzucić.
Panie Ostrowski brawo!!!!!!!!!! To świetna wiadomość dla Roberta Pacha (firma dex trans spod Kilec)
A czy to prawda że G.orny znalazł Ostrowskiemu firmę która zrobi audyt za 20 tys a on tę ofertę odrzucił????????? Ja tylko pytam
Tak te kontrole RIO (najbardziej profesjonalną jednostkę kontroli) były tak wnikliwe, że Baryła i jego świta okazywali się kryształowi i wybieleni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!