Brawo! Walczyć do skutku z nimi, bo oni nic dla naszego regionu nie robią!
Tęż chyba pójdę z gminą do sądu że nie realizuje swojego ustawowego obowiązku. Jestem też świadomy, że procesy sądowe w polskich sądach trwają latam, ale to nic przynajmniej małe show na wybory odstawię.
Czy ja dobrze rozumiem ? Realizuje się coś na co nie dostało się pieniędzy ? To chyba to jest tak jak bym budował dom, a bank odmówił mi kredytu hipotecznego.
Pachnie tu reklamą wyborczą, ale ja i tak spokojnie zagłosuję na PIS. Po prostu dam im szansę.
Plac Straszy nie Straży - brak pieniędzy na realizację innych ważniejszych dla mieszkańców gminy projektów Całkowity marazm i nieodpowiedzialne zarządzanie budżetem gminy , bawmy się tak dalej a na pewno wyborcy poprą ten szalony bal :(
A na 12 stoją samochody , Panie Burmistrzu może trzeba iść do Sądu ?
Bitwy wojenki sądy zagrywki przedwyborcze rewitalizacje itp. , a wody w kranach jak nie było tak nie ma
oszołomstwo na maxa ,kłótniami nic nie osiągnie,na pewno mu dadzą coś w przyszłości-a szumna rewitalizacja Placu Straży to głównie wykostkowanie nawierzchni-mało zieleni i kładki pieszo-rowerowej też nie widać-no chyba że na wizualizacjach u burmistrza
Dobry gospodarz najpierw najpierw naprawia przeciekający dach a dopiero później kładzie kostkę na podwórku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!