metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
?? ~?? (Gość)30.12.2010 21:15

minie kolejne 15 lat i dalej będą te same artykuły.nie ma się co oszukiwać,tam na górze mają nas w ....

00

la ~la (Gość)30.12.2010 22:02

Niestety wójt ma w poważaniu biedaków z nad rzeki, a niech ich zalewa. W ogóle gmina jakoś słabo interesuje wójta a już na pewno jej graniczne miejscowości. Sytuacja drogowa fatalna.

00

xxxxxx ~xxxxxx (Gość)30.12.2010 22:14

Zator na Pilicy zbliża się do mostu w Sulejowie, o godz 22:05 był na wysokości przepompowni. Poziom wody cały czas rośnie, około 1cm na godzinę.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.12.2010 22:34

"" napisał(a):
tam na górze mają nas w ....

w rurze?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.12.2010 23:20

"la" napisał(a):
Niestety wójt ma w poważaniu biedaków z nad rzeki, a niech ich zalewa. W ogóle gmina jakoś słabo interesuje wójta a już na pewno jej graniczne miejscowości.

Ale w Sulejowie nie ma wójta - jest burmistrz.

00

zx ~zx (Gość)31.12.2010 09:44

Odebrać absolutorium Burmistrzowi ,jest ku temu powód od kilku lat jest ten problem.Projekt PILICA poszedł w niwet?

00

luzik ~luzik (Gość)31.12.2010 11:26

A może - zamiast stękać pięć razy do roku, że kogoś zalewa - przesiedlić, wysiedlić w bardziej spokojne miejsce? Będzie taniej niż akcja "ratownicza" z udziałem dziesiątków jednostek specjalistycznego sprzęty i setek ludzi.
A może ktoś, kto z takim uporem płacze na temat swojej niedoli sam weźmie się w końcu do roboty i przywiezie parę wywrotek ziemi, żeby podnieść podwórze?
Ps. Żeby uprzedzić "przychylne" komentarze powiem, że znam paru, którzy rok w rok przy każdej okazji ściągali ziemie i dzisiaj są absolutnie bezpieczni. Ci ludzie też są z Sulejowa.

00

Kamil ~Kamil (Gość)31.12.2010 11:29

Co roku jest to samo mnie już to nie dziwi.

00

Aman Amanranga31.12.2010 12:33

"Kamil" napisał(a):
Co roku jest to samo mnie już to nie dziwi.

Masz rację. Mnie też już przestało to dziwić. Pewnie większość ludzi takie informacje przyjmuje już jako normę. Bo tak na serio to stało się to normalnym zjawiskiem. Ale jeżeli pomyśleć logicznie to kilkadziesiąt no może kilkaset lat temu wody różnych rzek też wylewały tylko człowiek to normalne zjawisko chciał zmienić. I być może przez jakiś czas wydawało mu się, że normalny stan rzek to jak nie wylewają Ale przyroda może i działa wolno ale skutecznie. Odbiera to co ukradł jej człowiek.

00

zx ~zx (Gość)31.12.2010 15:28

Aman masz rację całkowitą ,ale trza głośno mówić ,że z.......li i grubą kasę wżięli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat