Następny oszołom, który nie odnosi się do meritum, tylko pluje jadem?
Ciekawy - ciekawe za ile i w czyim interesie?
(to zgodnie z twoją metodą).
kolego ten facet ze zdjęcia mieszka w bezpośrednim sąsiedztwie planowanego składowiska, działa, walczy i nie kryje się z tym. Zapewne ma więcej "jaj" niż Ty , Twój ojciec i dziadek razem wzięci..
Łódź już nie, ale Pilica płynie do Wisły, a wodę ( co prawda spod dna rzeki) z Wisły pije Warszawa...
Uzupełniając wypowiedź @P51 mogę dodać, że jednak ok 15% łodzian pije wodę z Pilicy (z ujęcia powierzchniowego przy Niebieskich Źródłach)- patrz http://www.e-instalacje.pl/a/3317,jakosc-wody-w-moim-miescie-lodz
Jeżeli tam mieszka i odpowiedzialnie walczy to chwała mu i trzymam kciuki. Pamiętam człowieka ze szkoły i tam mu widocznie mniej zależało...
Kto wie, jakie były wyniki kontroli, którą przeprowadziła inspekcja wojewódzka?
Wszystkie informacje w sprawie,podawane i będą podawane do publicznej wiadomości,dzisiaj dziękuję wszystkim którzy popierają,wielkie dzięki, ale rajd wokół zalewu Sulejowskiego jest dzisiaj najważniejszy-przyłączcie się. odpowiadam "ciekawy", trafiłeś w czuły punkt. Bardzo zależało mi na Was w ZSPnr4,oczywiście mogę przeprosić, że tak późno się zorientowałem, to jasne ale cena jaką zapłacili nauczyciele ZSPnr4 (zwolnienia z pracy) musi być przez Ciebie zauważalna(moi uczniowie mają do mnie tel.zadzwoń).
Panie Ostrowski, czy znalazł już Pan paragrafy z ustawy prawo geologiczne, które naruszył pan P. kopiąc nielegalnie dziurę i nie płacił podatków?
Odpowiadam "luzik". Mamy 4 tys. podpisów przeciwko decyzji starosty i tylko w tej sprawie mogę się wypowiadać. Sprawy podatków to nie dotyczy i prawa geologicznego również, proszę uszanuj to.
Co tu szanować? Przecież nielegalne wykopki, to był wstęp do cyrku z odpadami !!! To był pierwszy etap w tej bulwersującej sprawie.
Gdzie miałyby być "składowane" setki a może i tysiące ton niebezpiecznych odpadów??? W rozpadającej się szopce, która kiedyś była podręcznym magazynem?
A jak wygląda wiarygodność człowieka, który prowadził takie nielegalne działania? Czy można obdarzyć go publicznym zaufaniem i pozwolić na zabawę z odpadami?
I jeszcze jedno, skoro czepiamy się starosty za wydanie zezwolenia w takich dziwnych okolicznościach, to czemu nie czepiamy się człowieka, który jest głównym animatorem tych "dziwnych" okoliczności. Gdzie tu logika?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!