metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin ~Marcin (Gość)26.09.2011 17:44

"sulejowianka-5" napisał(a):
Myślę, że wszystkie bolączki gminy Sulejów skończą się , jak nie daj Boże burmistrz dostanie się do Rządu.

Nie daj Boże, Będzie to robił to samo, czyli nic, tylko na innym szczeblu. Nie wiadomo co gorsze...

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)27.09.2011 15:32

"sulejowianka-5" napisał(a):
Myślę, że wszystkie bolączki gminy Sulejów skończą się , jak nie daj Boże burmistrz dostanie się do Rządu.

Na razie do Sejmu:-)
Ja myślę, że jednak dobrze byłoby mieć swojego przedstawiciela w Sejmie.
Czy lepiej, aby z regionu do Parlamentu dostał się ktoś, kto nie ma nic wspólnego z naszą okolicą?

00

Marcin ~Marcin (Gość)27.09.2011 19:47

"Sonny-Boy-Williamson" napisał(a):
Ja myślę, że jednak dobrze byłoby mieć swojego przedstawiciela w Sejmie.

Ja również myślę, że dobrze byłoby mieć swojego przedstawiciela w sejmie, który wie co mówi, ma swoje zdanie, jego działania są transparentne, umie podjąć odpowiedzialną decyzję, tylko że tych warunków pan Baryła nie spełnia.

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)27.09.2011 20:07

najlepiej uczepić się koryta i pierdzieć w stołek 4 lata,tylko to potrafią kandydaci na "osłów".

00

sulejowianka 5 ~sulejowianka 5 (Gość)28.09.2011 10:50

No sam się koryta nie uczepił, mieszkańcy gminy mu w tym pomogli - głosując na niego :)a ile bierze obecnie za to pierdzenie w stołek to zajrzyjcie na BIP na stronie urzędu, zakładka bodajże "oświadczenia majątkowe" w menu po lewej stronie

00

Sulejowianin ~Sulejowianin (Gość)22.10.2011 20:02

Tak.Pan Burmistrz-inwestuje we wszystko co tylko moze,ale balagani przy tym okropnie i ma gdzies skargi mieszkancow,bo liczy sie tylko kasa.Dobrym przykladem moze byc nowy sklad materialow sypkich przy myjni samochodowej i ulic Piotrkowska i Blonie.To co robia ciezarowki z droga krajowa i ulica Blonie wiedza chyba wszyscy mieszkancy? Po opadach bloto okropne wszedzie nawet na DK12,nie liczac ulicy Blonie.Na domiar tego Firma ktora kladzie rury kanalizacyjne niestarannie to robi. Jesli Ktos zrywa asfalt i kopie row to powinien zasypac row i polozyc nowy asfalt,a nie uklepac ziemie lopata.Ulica byla waska,a teraz to juz sciezka rowerowa,ALE BEDZIEMY MIELI KANALIZACJE i to powinno Nas cieszyc...o ile ona powstanie?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat