Nic się nie działo jak co roku co to za 800lecie gminy miały lepsze imprezy niż Piotk
Ile Budka się nagada, ile Wielgus pizzy zjada , ile Bolek nadonosił , ile Nitras napodnosił , Ile Pteru kasy stracił , ile Soros im zapłacił , ile Tomasz Lis zbanował , ile Donek afer schował , ile w KODzie jest tłumoków , tyle Szczęścia w Nowym Roku !
cyt..."Pojawił się też spór między miastem a powiatem ze szpitalem przy Roosevelta w tle" Ten "spór" istniał od zawsze. Skończy się pewnie tym ,że zostanie zamknięty na amen ,albo przejdzie w ręce prywatne. Może jeszcze zyskać patrona jakże modnego dzisiaj i wtedy nie wypada żeby niszczał. Na pewno nie będzie będzie to mister R. bo jest u nas nie kochany przeciwnie niż za wielką wodą.Ale kasa się może znajdzie. Co do opieki w naszym "bardzo starym mieście" /gdzie jednak do Rzymu/ to wpadłem po poradę lekarską do przychodni przy Próchnika przed świętami i natychmiast wypadłem ,gdyż takiego tłoku nie ma nawet w Fokusie przed promocjami...i o dziwo widok ten mnie "uzdrowił...
Zapomnieliście w tym "resume" wspomnieć, że w 2017 roku cenzura na portalu ePiotrkow osiągnęła nowy wyższy poziom. A było to wydarzenie poniekąd przełomowe, bo nie da się ukryć, że na portalu od tamtej pory coś się wyraźnie zmieniło.
Wójt gminy Sulejów przegrał sprawę karną o nielegalne prowadzenie kopalni na Wapiennikach.
Polecam w wolnej chwili zajrzeć na stronę długi info, a można zobaczyć który piotrkowski biznesmen zakończył roczek na minusie :D
Mnie ucieszyło to że rząd poobcinał bajecznie wysokie emerytury ub-ekom , teraz kolej na służbowe mieszkania które eksploatują . Muszą je oddać .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!