Mnie ucieszyło to że rząd poobcinał bajecznie wysokie emerytury ub-ekom , teraz kolej na służbowe mieszkania które eksploatują . Muszą je oddać .
Polecam w wolnej chwili zajrzeć na stronę długi info, a można zobaczyć który piotrkowski biznesmen zakończył roczek na minusie :D
Wójt gminy Sulejów przegrał sprawę karną o nielegalne prowadzenie kopalni na Wapiennikach.
Zapomnieliście w tym "resume" wspomnieć, że w 2017 roku cenzura na portalu ePiotrkow osiągnęła nowy wyższy poziom. A było to wydarzenie poniekąd przełomowe, bo nie da się ukryć, że na portalu od tamtej pory coś się wyraźnie zmieniło.
cyt..."Pojawił się też spór między miastem a powiatem ze szpitalem przy Roosevelta w tle" Ten "spór" istniał od zawsze. Skończy się pewnie tym ,że zostanie zamknięty na amen ,albo przejdzie w ręce prywatne. Może jeszcze zyskać patrona jakże modnego dzisiaj i wtedy nie wypada żeby niszczał. Na pewno nie będzie będzie to mister R. bo jest u nas nie kochany przeciwnie niż za wielką wodą.Ale kasa się może znajdzie. Co do opieki w naszym "bardzo starym mieście" /gdzie jednak do Rzymu/ to wpadłem po poradę lekarską do przychodni przy Próchnika przed świętami i natychmiast wypadłem ,gdyż takiego tłoku nie ma nawet w Fokusie przed promocjami...i o dziwo widok ten mnie "uzdrowił...
Ile Budka się nagada, ile Wielgus pizzy zjada , ile Bolek nadonosił , ile Nitras napodnosił , Ile Pteru kasy stracił , ile Soros im zapłacił , ile Tomasz Lis zbanował , ile Donek afer schował , ile w KODzie jest tłumoków , tyle Szczęścia w Nowym Roku !
Nic się nie działo jak co roku co to za 800lecie gminy miały lepsze imprezy niż Piotk
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!