Wszelkie inicjatywy są blokowane przez malkontentów i jeśli tak dalej pójdzie to niedługo ta uczelnia zostanie przerobiona na dom spokojnej starości. Pomimo faktu, ze studiowałem w stolicy to zdarzało mi się zjeżdżać specjalnie na piotrkowskie juwenalia. Smutno patrzeć jak mniej bądź bardziej ciekawe inicjatywy są tłamszone i wyśmiewane przez starych dziadów i nierobów, którym wiecznie źle.
To miasto umiera! Kochajmy je bo niedługo przestanie istnieć.
masarnia bieniek odwieczny przyjaciel ujk !!!!!!!!!!!! nigdy nie odmawia nam kielbasy na grilla. !
A pomyśleć ,że dawno ,dawno temu w Piotrkowie nie było studentów ,ale było kilkanaście tysięcy miejsc pracy. Wtedy się żyło...
Hak chciałby pewnie żeby juwenalia trwały cały rok. Piotrkowscy studenci to dzisiaj jak piszą ,grupa niewielka ,ale spożywająca. Hak miałby robotę. Oczywiście nie za darmo.
Najbliżsi STUDENCI są w Łodzi, na UCZELNIACH.Tyle w temacie i dziękuję.
Ja miałem to szczęście, że uczestniczyłem w Juwenaliach gdy studentów było ponad 10 000. Teraz jest Was garstka ale trzymajcie się razem! Nie ważne ilu Was jest społeczność zawsze tworzą ludzie. Pozdrawiam! Działajcie dalej i nie zważajcie na malkontentów.
Drogie Panie!Pytanie mam do Was.
Chcialybyscie tak wygladajacego mezczyzne u swego boku jak ten Pan z "super" zarostem?
Gdzie będzie można obejrzeć premierę Wyjścia Ewakuacyjnego ?
Na juwenaliach było ok :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!