ojciec Chandlera, chlopca ktory ponoc byl molestowany i który przyznał się że ojciec kazal skladac falszywe zeznania w latach 90 popełnił samobójstwo
Tom Sneddon - prokurator dwukrotnie oskarżający Michaela, raz w latach 90 i póżniej w 2005 ostatecznie z braku dowodów zostawia sprawę, Michael zostaje uniewinniony , Tom Sneddon rezygnuje z bycia prawnikiem, umiera w 2011.
2019 - dwóch kolejnych szukających rozgłosu oszustów których życie jest żałosne probóje pośmiertlnie oskarżyć Michaela o pedofilie, ktorzy w przyszłosci pewnie popełnią samobójstwo za swoje kłamstwa.
dlaczego nie napiszecie że ojciec chłopaka ktory był niby molestwowany w latach 90 zmuszał go do składania takich zeznań, a ostatecznie popełnił samobójstwo - to jest oficjalna, znana przez media od lat historia, dlaczego nigdy nie napiszecie tych FAKTÓW
Nie zbyt interesuje mnie czy Strefa będzie z Michaelem czy bez. Dla mnie ten rodzaj muzyki może nie istnieć. Największą winę ponoszą rodzice molestowanych dzieci - matka przyznała się, że nasłuchiwała przez drzwi, co dzieje się w pokoju, w którym Michael był sam na sam z jej dzieckiem - nic nie wzbudziło jej podejrzeń. Michael działał z czystą premedytacją, a pieniędzmi uśpił czujność rodziców. Nie wyobrażam sobie zostawić swojego dziecka sam na sam z kimś obcym na noc, choćby nie wiem ile mi zapłacono, choćby nie wiem, co obiecywano mi i mojemu dziecku. Drugą sprawą jest to, że może nam trudno pewne rzeczy zrozumieć, bo różnimy się zdecydowanie od Amerykanów. Film Leaving Neverland pokazuje, jak łatwo zaimponować dzieciom i dorosłym, tak na prawde niczym - jedynie tym, że jest się popularnym...American dream?? Reasumując - Michael był dewiantem i każdy to wiedział, a mimo to, rodzice pchali dzieciaki w jego ręce...to porażające...
A czy w związku z ujawnioną pedofilią w kościele można zakazać mszy świętych??
Nie ma żadnej taryfy ulgowej dla zboczeńców i przestępców krzywdzących dzieci.
Bojkot księży. Robią to samo bojkotujmy księży. Jeżeli nie oceniamy kogos za to co robi dla kultury, dla innych to oceniajmy wszystkich taka sama miarą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!