Nawet nie masz pojęcia w jak wielkim jesteś błędzie...
Na razie do żyjemy w dzikim kraju, gdzie bandyci mają większe prawa od ofiar, a łamanie prawa należy do "dobrego obyczaju" i jest powodem do przechwałek na alkoholowych ustawkach...
W Piotrkowie powinni takie coś zamontować, szczególnie na skrzyżowaniu Kopernika z 3-go maja, bo jak patrze na tych baranów przecinających skrzyżowanie na czerwonym to mi się nóż w kieszeni otwiera... A jak by taki jeden czy drugi dostali po kilka mandacików za takie coś, to bym się im chyba odechciało ryzykować zdrowie bądź życie innych uczestników ruchu drogowego.
Jakbyś kiedyś na pomarańczowym przejechał to pan policjant Ci i tak powie że na czerwonym wjechałeś bo pomarańczowe nie upoważnia Cię do wjazdu na skrzyżowanie panie kierowco!!!
A kto Ci tu każe hamować na łeb, na szyję? Jeżeli dojeżdżasz do skrzyżowania z prędkością 50 km/godz. i ujrzysz z odległości 30 m zapalajace się żółte światło to powinieneś bez problemu się zatrzymać - patrz:
http://www.ratowniczy.pl/index.php?id=132&id2=103.
Na pewno nikt i nigdzie nie powie Ci marnego słowa, gdy żółte zapali się dwa metry przed sygnalizatorem.
Sprawa dotyczy tych, którzy widząc to samo po prosto naciskają mocniej pedał gazu i nie robią nic, aby zahamować. I zastanów się nad tym, kto tu jest kretynem?
Bo ja uważam, że najwyższy czas wziąć się za to niebezpieczne, bezkarne przyzwyczajenie, do przejeżdżania na czerwonym świetle
Wiesz? Miałem taką sytuację i dostałem TYLKO 300zł właśnie k...a za 2 moooże 3 metry!
No to teraz będziesz miał na zdjęciu moment w którym zapaliło się światło i nie będzie dyskusji, czy było 2, 3 metry, czy może 30. A tak przy okazji to czy bez k...a nie możesz się wypowiedzieć?
Po Twoich komentarzach widać że łatwa kasa cię kręci i widzisz w tym swój zysk....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!