osz kurde ale wielcy bohaterowie złapali gościa co hciał się zabić ale jak ktoś kogoś bije albo coś to straż miejska odrazu ucieka albo nie ma ludzi żeby wysłać patrol a na fotoradary mają. Wg mnei powinni zamknąc tą pseudo ochronną instytucję. pozdro
Gratulujemy sukcesu "SRAŻNIKOM MIEJSKIM"
Czemu o takich sytuacjach nie napiszecie ?
Nie wiem czy wy to na akord piszecie
Ostatnio byłem świadkien jak w Rynku Trybunalski dzielni strażnic zabrali spokojnie siedzacego nietrzeźwego Pana, no gratulejszun K**wa
Też mi powód do szczycenia, uratowali życie niedoszłemu samobójcy, nasuwa się tylko kilka pytań, co sprawiło że był zdolny do czegoś takiego, czy udało mu się dopiąć swego bo w końcu później został przewieziony do szpitala gdzie pewnie te leki których nie dostał zostały mu podane. A straż miejską powinni zlikwidować już dawno a nie jeszcze w to gówno pakować nasze pieniądze kupując im coraz to nowsze autka...
Gratuluję udanej interwencji. Trzeba się zastanowić kto tu jest chory, czy ten mężczyzny który udał się do szpitala po pomocy, czy system który odmówił mu tej pomocy i jednocześnie skłonił do popełnienia samobójstwa?
Nie do popełnienia samobójstwa a próby. Swoją drogą w tym kraju nie brakuje desperatów i straceńców. Nie dziwi mnie już nic, kiedy czytam ile zarabiają posłowie i senatorowie.
Jeden z senatorów PO samej emerytury bierze blisko 15 tys. zł miesięcznie. Łącznie ponad 27 tys. zł m-cznie.
Wracał z targów pracy w OHP. Nie mieli pracy dla ludzi 60+.
Szkoda człowieka.
Gówno tam. Błaszczyńskiego na ulicy napotkał....
Ale faktycznie, szkoda.
Strażnicy staneli na wysokości zadania -i co z tego sukcesy zbierze p Komendant! Jak zawsze!Czy doceni prace swoich podwładnych! SZACUNEK LUDZI ULICY!
Piotrkowianie Szpital Roosvelta to szpital MIEJSKI- nie Powiatowy- co za bzbury piszą ! Tak jak STAŻ JEST MIEJSKA NIE WIEJSKA! W PIOTRKOWIE TRYB
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!