Czy wino mszalne to alkohol czy kompot ........... nazwa -wino- świadczy, że alkohol .......... no i proszę kolejne oszustwo purpuratów, im wolno ! ! !
Jestem otwarta na różnego rodzaju wyzwania , wobec powyższego deklaruję sobie i innym 100 dni abstynencji. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
A ja proponuję szanownym biskupom abstynencje od codziennego rozspasania się
Księdza biskupa prosimy o wydawanie na swoje potrzeby tylko 100 zł tygodniowo do końca roku. Może namówić na taki akt uczczenia tak łaskawej dla KK Polski innch biskupów i ich "podwładnych". Taki akt będzie przecież wymagał takiej ...odwagi.
Cel szczytny i było by super ale problem w tym ,że Polska nie jest dziś wolnym krajem i ksiądz dobrze o tym wie bo między innymi to kościół a szczególnie księża biskupi przyczynili się do obalenia komuny tylko po co bo to tak jak by wejść z deszczu pod rynnę i wychodzi na to ,że samu oddaliśmy się w niewolę imperializmu zachodniego
jak wszyscy katolicy w Polsce przestaną pić na sto dni to w dziura w budżecie państwa będzie nie do załatania... a tak poważniej - wyzwanie dobre, ale mam lepsze - 100 dni bez waszej ulubionej używki (kawy, fajek, telewizji, gier, fejsa itd itp). No bo co to za trudność dla nałogowego gracza komputerowego nie pić alkoholu przez sto dni? ale nie grać przez 100 dni to już dla niego wyzwanie...
Najlepiej zaczyna się od siebie, wiec czarna mafia niech daje przykład z niejakim flaszka na czele :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!