nie oszukujmy się, około 87% ludzi na tym świecie to pasożyty, dostali życie i myślą że są bogami i im wszystko wolno, takie gnidy które myslą tylko o sobie, o swoim brzuchu..Im młodsze pokolenie to tylko coraz gorzej.
to własnie tak wyglada wychowalenie ludzi gdzie jak sie zwroci uwage aby sprzatali po sobie to zazwyczaj slyszymy odpowiedz taka dla czego ja mam sprzatac po sobie jak tu byli wczesniej i zostawili smieci to ja tez zostawie smieci i tak sie zaczyna ale nie pomysli ze za tydzien jak przyjedzie z bliskimi z malymi dziecmi i bedzie chcial pobyc w tym samym miejscu to juz nie bedzie mogl bo bedzie tak brudno ze nie da sie opisac i wtedy bedzie wyzywac ze syf itd a sam zostawial balagan po sobie takie mamy narod i zawsze nam nic nie pasuje a nie dbamy o swoje
co do bugaja to smieci smiecmi ale sam w sobie bugaj daje taki zapach ze nie da sie opisac niebawem zarosnie caly i nic nie bedzie z tego jak wielkie g.......no zamiast zainwestowac poszukac inwestorow jak samemu nie ma pomyslu wladzie doprowadzaja do tego ze miasto nie ma prawdziwego swojego kompieliska
No kto śmieci?Przyjezdni ep eop etm ww wot lra wgm.Kiedyś obserwowałam wpisywałam i zglaszalam .Nic to nie dało więc odpuściłam.
Po co robiono reklamę wapienników (gazety, radio), jaki cud natury ma Gmina Sulejów, skoro nie ma tam żadnej infrastruktury? Więcej, prawie cały teren jest własnością, nazwijmy to, prywatną, więc po co ten cyrk robi Gmina w Sulejowie? Może mają ciasne umysły? Nie zastanawiają się nad tym, że każde działanie ma swoje konsekwencje? Jak jest reklama. to ludzie chcą zobaczyć to reklamowane cudo, to chyba jest oczywiste? A jak ludzie przyjadą to trzeba im zapewnić minimum infrastruktury, to jest chyba oczywiste? I wracamy do początku, skoro to nie jest Gminy a Gmina to reklamuje, to po co to robi? Pytanie jest zasadne, wiadomym jest, że na linii Gmina-Przedsiębiorca nie układa się dobrze, tajemnicą Poliszynela jest fakt, że Gmina cały czas robi problemy? Czyżby ciasne umysły i brak perspektywicznego myślenia wzięły górę nad rozumem?
Patriotyzm to nie słowa ma ustach, ale czyny na co dzień, w tym stosunek do ojczystej.przyrody.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!