Skoro łodzie działają na słowo honoru to je naprawcie , a nie kolejną potrzebujecie,w końcu się Wam skończą i nawet 5 szt. będzie mało , być może oprócz oleju w silniku musi być olej w głowie, na miejscu Pana Skrodzkiego też łodzi przekazanej imiennie ludziom bez doświadczenia bym nie użyczył,ponieważ w przypadku uszkodzenia trzeba płacić z własnej kieszeni a łódź jest nadal w WOPR-ze , nikt nie ukradł, nie mierzcie byłego prezesa swoją miarą.
Tym bardziej nikt nie chce się udać do prokuratury z takimi hakami :)))
Szkoda że nie widzimy jak poprzedni prezes pracował w czynie społecznym biorąc niezłą kaske ze swoją drużyną :) fajnie dorabiać sobie 10 tys. w sezonie na głowe a w WOPR kaski nie ma :) a że starosta chce pomuc to chyba dobrze bo z tego co sie orientuje to wcześniej nikt z poprzednim prezesem nie chciał rozmawiać a moze on neichciał :> ? kto to wie ale pieniądze dla WOPR w każdej kwocie i z każdego źródła sie przydadzą
Cała ta dyskusja jest zbędna zarówno pan Skrodzki jak i jak to mówicie Panowie C mają coś na sumieniu jak i inni w tym woprze również. Pan Witold miała sowje 20 lat i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść nie pokonanym tym co pokazał podczas wyborów i ponich wstyd mi przyznawać sie że jsetem członkiem Piotrkowskiego WOPR. ale mniejsza o to zarząd się zmienił to normalne za 5 lat nowe wybory i członkowie ocenią. Ja byłem widziałem stan woprówki i łodzi jaki jest po 20 latach. Mówmy o bespieczeństwie a nie że panowie C mają 3 łodzie z czego 2 nadają sie do muzeum PRLu :) a jedna odpala na słowo chonoru, gdzie reszta gdzie RIB PARKER PT- 25 i pozostałe 2 łodzie były przekzane przez ZG WOPR nikt nie zabronił oływac na nich Pany Skrodzkiemu to pan Skrodzki zabrał zabaki jak dziecko i wypioł sie myslądź że wywrze presje na nowym prezesie... Jest mi przykro że doczekałem takich czasów że ratownik okrada rtownika i wazniejsza jest duma od życia i zdrowia. Pozdrawiam i zycze rozwagi nad wodą.
Kto to są bracia Ciechanowscy.. Nikt o nich nie słyszał w czasach gdy prezes Skrodzki, instrtuktorzy A. Tomicki, B. Głowacki, działali w piotrkowskim Woprze.... Wtedy paliwo do motorówek kupowano ze składek członków, a teraz nowy prezes dostaje kasę od starosty... Każdy nowy chce przyjść na gotowe....
Masz rację w 100% - w pełni się z Tobą zgadzam.
Jak sama nazwa na to wskazuje - Wodne OCHOTNICZE Pogotowie Ratunkowe. A teraz wyobraź sobie, że nowy Prezes i jego "dzieci" tzn. ratownicy mieli by to wszystko robić w czynie społecznym i działać nie mając z tego zysków to natychmiast by to zostawili w cholerę. Pan Skrodzki dawał radę bez pomocy Starosty i jego kamizelek ratunkowych a obecny prezes już na starcie musiał otrzymać pomoc bo nie dawał rady - dodam, że całe to porozumienie ze Starostwem to też nie jest tak jak to na stronie jest pięknie opisane. Trzeba wiedzieć kto, gdzie i do jakich drzwi ma zapukać. Czy naprawdę jesteście tak naiwni, że wyglądało to tak:
puk puk (drzwi starosty),
- PRZYSZŁEM podpisać porozumienie bo potrzebujemy sprzęt.
* Witam, zapraszam, proszę usiąść już podpisujemy.
Bu ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D :D :D :D :D :D
I jeszcze parę innych ciekawych rzeczy wiem jak i co obecny WOPR załatwia ale to zostawię na później, może ktoś poruszy temat w mediach o nowym statucie i KRS... ;)
DO RATOWNIKA:
NIE ZNAM OBECNYCH PREZESÓW A O PANU S.TROCHĘ SIĘ SŁYSZAŁO (WIEM CO MÓWIĘ STARA KLIKA) NIE ZAWSZE POCHLEBNIE ;ZRESZTĄ CHYBA JESTEŚ CZYIMŚ MATERACEM BO WIĘCEJ WIESZ NIŻ UB.
TAKI Z CIEBIE ADWOKAT DIABŁA BO JASNO WYNIKA ŻE JESTEŚ LIZUSEM ALBO MIAŁEŚ NIEZŁE W TYM INTERESY ;BO JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO ZAWSZE CHODZI O KASĘ .PRZEZ TAKICH JAK WY CIUPKÓW WSTYD BYĆ MIESZKAŃCEM PIOTRKOWA
TROCHĘ STRONNICZOŚCI .
LUDZIE DAJCIE WY SOBIE SPOKÓJ BO JAK SIĘ TO CZYTA TO CZYSTA ŻENADA OBRAŻACIE SIĘ NAWZAJEM A NIE O TO IDZIE;ILE MOŻNA TO CZYTAĆ......JEST NOWY PREZES I TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ A CO NIE KTÓRZY TO ZA BARDZO BIORĄ DO SIEBIE CAŁY TEN CYRK....ZAJMIJCIE SIĘ CZYMŚ SENSOWNYM A NIE SMAROWANIE KTÓRY PREZES LEPSZY..DAJCIE SZANSE INNYM SIĘ WYKAZAĆ A NIE TYLKO SZYKANUJECIE!!!!CO ZA NARÓD
Jak można starca pozbawić odrobiny władzy i pazerności.....a co pozostawi w spadku dla potomnych...??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!