metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kierowca ~kierowca (Gość)17.03.2014 15:03

"olka-" napisał(a):
A co kierowco - może denerwuje cię że musisz czasem ustąpić miejsca MZK?

koleżanko znam przepisy ruchu drogowego i wiem że należy ustąpić emzetce pierwszeństwa ale tylko jak rusza z przystanku nic po za tym oni są takimi samymi użytkownikami ruchu jak my. tylko że ja jadę max w 4 osoby samochodem a on może mieć nawet 50 więc on powinien bardziej uważać bo ma większą odpowiedzialność

44

Ja ~Ja (Gość)17.03.2014 15:14

Ale postawcie się na miejscu tego kierowcy. Mają ciężką pracę, i nie raz słyszałam jak ludzie mają pretensje: ,,bo pan się spóźnił, jeździ się według rozkładu anie upodobań!" Chyba po całym dniu pracy mają prawo być zmęczeni ;)

92

kiero ~kiero (Gość)17.03.2014 15:44

"fred" napisał(a):

Kabelków i konfidentów nadal nie brakuje...

31

zenek ~zenek (Gość)17.03.2014 16:53

Przykra sprawa! Trzeba uważać na siebie w każdych okolicznościach!!!

60

broda ~broda (Gość)17.03.2014 16:54

Obecnie czekam na kolizję Polna-Armii Krajowej (oby nie było potrącenia pieszego). Wielu twierdzi że piesi są nieodpowiedzialni. A jak jest z kierowcami? Mimo nakazu jazdy w prawo tak z jedne jak i drugiej strony Polnej, wielu, żeby nie powiedzieć - mnóstwo - kierowców jeździ na wprost. Przestrzeń wydzielona dla nich nie istnieje. Bądźmy sprawiedliwi. A zmiana miała poprawić podobno bezpieczeństwo - pytanie - kogo?

101

trabant_606 ~trabant_606 (Gość)17.03.2014 17:39

dlatego kierowcy MZK jeżdżą nagminnie na czerwonym świetle bo mają napięty rozkład jazdy????????????? Dobre sobie, ja widzę że im wszystko wolno, im trzeba ustąpić ale w drugą stronę to nie koniecznie, to nie działa.

35

deszcz ~deszcz (Gość)17.03.2014 17:43

Czy ta pani jest z tam tych rejonów? Współczuję

40

mama ~mama (Gość)17.03.2014 18:25

juz ja wiem drodzy internauci jak jeżdżą kierowcy autobusów...zwłaszcza jeden ,ktoremu tak sie spieszyło ,ze chociaż widząc jak moje córki wchodziły do autobusu to postanowił zamknąć drzwi i przycis nął moją siedmioletnią córkę...jeżdżą jak opętani...tyle wam powiem a słowo przepraszam gdzie?

76

Gość ~Gość (Gość)17.03.2014 18:56

Teraz już nie ma obowiązku ustąpienia pierwszeństwa MZKą:)

17

anita ~anita (Gość)17.03.2014 19:00

A ja mimo wszystko współczuję kierowcy. Mam nadzieję, że Pan poradzi sobie z tym co się stało.Ogromnie współczuję.

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat