W poniedziałek próbowali także metodą na "ciocie" przy ulicy Kościelnej. Nie wyszło...
Nie mogę w to co się dzieje z tymi "podszywaczami" uwierzyć. Nie wiem czy jak ja będę starsza to też dostane takiego małpiego rozumu. Tyle się o tym gada, pisze i babeczki sie nabierają. Ciekawi mnie w jaki sposób te opryszki zdobywają numery babinek. Musi łazić jakiś kominiarz, listonosz , gazownik , albo kto, który nadaje takie babinki. Przepraszam oczywiście wszystkie zawody które wymieniłam , ale to tylko w celach wskazania możliwości pozyskiwania wiedzy o staruszkach. No w moim orzeszku blondynki się to nie mieści.
Często zamieszana w to jest bliska osoba potencjalnej ofiary. A co do małpiego rozumu w podeszłym wieku, jedni funkcjonują prawidłowo, a innym szwankuje postrzeganie rzeczywistości, demencja starcza, itp. Szkoda mi takich ludzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!