metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kaczmarek ~Kaczmarek (Gość)04.06.2012 13:08

Bez pozytywnej decyzji środowiskowej, którą wydaje burmistrz składowiska nie będzie

00

dudi ~dudi (Gość)04.06.2012 13:18

Na stronie gminy w BIP nie znalazłem informacji aby wpłynął wniosek do urzędu gminy o wydanie decyzji środowiskowej. Nie znalazłem też pisma stwierdzającego brak zgody burmistrza

00

sulejowianka123 ~sulejowianka123 (Gość)04.06.2012 13:49

do mieszkańca-gminy:
slogany i toczenie piany jak to nazywasz z niczego się nie biorą, w każdej plotce jest zawsze zierenko prawdy

"mieszkaniec-gminy" napisał(a):
Podasz jakieś przykłady na to co mówisz czy tylko bedą slogany i "toczenie piany'?

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)04.06.2012 14:24

"MAMA" napisał(a):
KOCHANI GLOSUJCIE!!!!!!!! KTOS WZIĄL ZA TO KASE A MY MIESZKANCY NIE MOZEMY NA TO POZWOLIC.TU CHODZI O ZDROWIE I ZYCIE NASZE I NASZYCH DZIECI.STOP STOP STOP ODPADOM W SULEJOWIE NIE DAJMY SIE!!!!!!!!!!JUTRO ZAPRASZAMY NA PROTEST KTORY ODBEDZIE SIE O GODZINIE 11 PLAC STRAZY!!!!!!!!!!!!!!!

Proszę, niech ten protest będzie zorganizowany po 16 - najlepiej przy drodze dk12 na moście, bo na Placu Straży to kto go zauważy? I koniecznie po 16, bo bardzo chciałbym wziąć udział!

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)04.06.2012 14:26

Czy jest jeszcze dostępne gdzieś pismo z listą osób popierających protest, pod którą można się podpisać?

00

sulejowianka123 ~sulejowianka123 (Gość)04.06.2012 14:41

listy są dostępne chyba w każdym sklepie w mieście S, w przychodniach również,

"Sonny-Boy-Williamson" napisał(a):
Czy jest jeszcze dostępne gdzieś pismo z listą osób popierających protest, pod którą można się podpisać?

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)04.06.2012 14:55

"sulejowianka123" napisał(a):

Dzięki!
Ale ten protest to raczej w takiej formie (jeśli faktycznie odbył się na Pl. Straży) to pozostanie niezauważony...
Trzeba wyjść na przejścia dla pieszych na DK12.

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)04.06.2012 14:58

Byłem np. w sklepie tuż za Orlenem jadąc od strony Piotrkowa i nie zauważyłem:-(

00

mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)04.06.2012 15:54

slogany i toczenie piany jak to nazywasz z niczego się nie biorą, w każdej plotce jest zawsze zierenko prawdy

Zgadzam się z tą opinią. Tylko proszę o konkrety. Ziarenkiem prawdy nie poprawimy sytuacji.

00

społecznik ~społecznik (Gość)04.06.2012 18:48

"Sonny-Boy-Williamson" napisał(a):
Byłem np. w sklepie tuż za Orlenem jadąc od strony Piotrkowa i nie zauważyłem:-(

Bo to jest sklep Radnego Gminy, a ten nie bardzo lubi się mieszać w sprawy miasta i mieszkańców, On dba o swoje interesy...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat