Bez pozytywnej decyzji środowiskowej, którą wydaje burmistrz składowiska nie będzie
Na stronie gminy w BIP nie znalazłem informacji aby wpłynął wniosek do urzędu gminy o wydanie decyzji środowiskowej. Nie znalazłem też pisma stwierdzającego brak zgody burmistrza
do mieszkańca-gminy:
slogany i toczenie piany jak to nazywasz z niczego się nie biorą, w każdej plotce jest zawsze zierenko prawdy
Proszę, niech ten protest będzie zorganizowany po 16 - najlepiej przy drodze dk12 na moście, bo na Placu Straży to kto go zauważy? I koniecznie po 16, bo bardzo chciałbym wziąć udział!
Czy jest jeszcze dostępne gdzieś pismo z listą osób popierających protest, pod którą można się podpisać?
listy są dostępne chyba w każdym sklepie w mieście S, w przychodniach również,
Dzięki!
Ale ten protest to raczej w takiej formie (jeśli faktycznie odbył się na Pl. Straży) to pozostanie niezauważony...
Trzeba wyjść na przejścia dla pieszych na DK12.
Byłem np. w sklepie tuż za Orlenem jadąc od strony Piotrkowa i nie zauważyłem:-(
Zgadzam się z tą opinią. Tylko proszę o konkrety. Ziarenkiem prawdy nie poprawimy sytuacji.
Bo to jest sklep Radnego Gminy, a ten nie bardzo lubi się mieszać w sprawy miasta i mieszkańców, On dba o swoje interesy...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!