A co z 88latkiem z Gorzkowice który spowodował podobny wypadek w gorzkowicach parę dnie temu
Ciekawe czy napiszą co dalej z ta sprawa jakie konsenkwwncie poniesie starosta pewnie zadne
Nie ma co nikogo osądzać. Taka sytuacja może zdarzyć się każdemu kierowcy. Dla motocyklisty zdrowia! Dla Pana Starosty wytrwałości, bo życie w poczuciu winy jest bardzo ciężkie,
To że się kogoś lubi nie ma żadnego znaczenia w kontekście spowodowania wypadku! Pan Starosta jest funkcjonariuszem publicznym ciekaw jak nasze organy sprawę rozwiążą? Do zdarzenia doszło 21 lipca!!2 tygodnie temu! ludzie! żadne media o tym nie mówiły! motocyklista w bardzo poważnym stanie! Dlaczego czekano aż tyle aby podać do wiadomości tak ważne informacje? Portale zalewają nas artykułami o wiele bardziej błahych sprawach typu literka A w nr rejestracyjnym w Urzędzie Miasta!
Zobaczymy jak się sprawa rozwinie???
W jaki sposób nie włączać w to polityki skoro Starosta jest politykiem sprawującym funkcję publiczną!!
Oby wszystko skończyło się dobrze. Zdrowia motocykliście bo to najważniejsze oraz wytrwałości Panu Starości bo kto tego nie przeżył na własnej skórze to nie wie że dwie strony cierpią. Tylko nie wlaczajcie w to polityki to do komentujących i już wydający he wyroki.
motocyklista jest moim sąsiadem niech nie piszą ludziska ze jechał za szybko jak niewiedza ile miał na desce km starosta pewnie otrzyma minimalna karę w zawieszeniu tylko współczuję bliskim obyś wyszedł z tego myślami jestem z toba
Starosta, czy nie starosta - dajcie już spokój. kierujący samochodem osobowym i tyle. Poza tym nie sądzę żeby był piratem drogowym, taki przypadek może się zdarzyć każdemu. Nigdy nie zajechaliście nikomu drogi? A takie, a nie inne skutki to zwykły pech. Ot, życie. Czy kierujący jechał prawidłowo? Nie wiem i nie wypowiadam się. Ale, że w tym dniu nie miał szczęścia, to fakt. Powrotu do zdrowia życzę.
wojewoda zakażony, starosta wypadek, prezydent załatwiał w USA szczepionkę dla narodu ale sam jej nie będzie używał albo jak ostatnio zalecał używać maski to jednocześnie uważa z nimi żyje się nie komfortowo - nic dziwnego, że po takim ciągu zdarzeń zacząłem ja przeciętny obywatel, zapominam przy wyjściu z domu maseczki i zastanawiam się kto wybrał takich skomplikowanych przedstawicieli władzy
tragedia, na piotrkowskich drogach po 24 było ciszej można, można było spać przy otwartych oknach i to dzięki staroście, kto by się tego spodziewał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!