Tłumy jak zwykle żeby wiedzieli jeszcze co tu chodzi to jest protest dla protestu
Skoro macie rację to dlaczego was tak "dużo"? Potomkowie sowietskich pachołków.
Suweren się cieszy, że w przyszłości nie znajdzie sprawiedliwości w pisowskim sądzie, jeżeli wystąpi w spór z władzą, bo przecież wtedy wyroki będą pisane na Nowogrodzkiej. Już teraz wiem dlaczego były rozbiory i Polski na mapie nie było ponad 100 lat. Tak dalej suwerenie, chociaż ja bym go jednak inaczej nazwał, bardziej dosadnie.
Nie sadziłem ,że w naszym mieście tylu szkodników jeszcze jest popierających stary układ . PIS nie jest idealną partia ale wreszcie trzeba wymieść pozostałości a co niektórzy w tym sądzie przyszli do pracy w stanie wojennym i do dziś pracują więc jak ma być dobrze i sprawiedliwie
nie wierze ze naród taki głupi, oddac państwo jednej partii, eh bedzie płacz
http://natemat.pl/242571,porownano-nagrody-za-rzadow-pis-i-po-raport-nik-12-razy-wiecej
Patrząc na osoby protestujące....przecież to byłe działaczki KCPZPR lub PZPR okręgu dawnego województwa piotrkowskiego .
W pół godziny zebrał bym więcej ludzi :D Widać jak bardzo "oddolny" jest to protest. Sami młodzi ludzie :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!