Czy to oznaczałaby, że sędzia:
1) orzeka dożywotnio,
2) traktuje orzekanie jako prawo obywatelskie,
3) nie może być dyscyplinarnie usunięty z zawodu.
Brawo dla tych ludzi! Pisiarnia cofa nas do komuny, gdzie PZPR decydowała o składach sądu i pośrednio o wyrokach. Kaczyńskiemu i jego funkcjonariuszom marzy się to samo, a "ciemny lud", wyznawcy pisizmu tego nie rozumie. Trybunał Stanu was nie ominie, wykonawcy rozkazów Kaczyńskiego!
To jest tragedia - zwykłą większością, ustawami zmieniają ustrój państwa. To już jest Rzeczpospolita Pisowska. Odpowiecie za to!
Ludzie zastanówcie się, jak mozecie pozwalac, żeby partia wybierała sędziów?? Juz naprawde macie takie wyprane mózgi??
No i co?? Obronili czy tylko sobie stali?? Lepiej by zrobili sprzątając Park naprzeciwko w tym czasie...
na przystanku obok czeka więcej ludzi na MZK. Może też warto zamieścić zdjęcia z takiego zgromadzenia?
W ogóle nie rozumiem starszego pokolenia. Uważam tych ludzi za zindoktrynowane marionetki. Mam własne poglądy, nie popieram ani PiSu, ani PO. Myślę samodzielnie, pracuje, jakoś mi się żyje. Polecam każdemu. Nabieram coraz większej pewności, że nic się nie zmieni dopóki tamto pokolenie nie odejdzie w cień..
Dać im najniższą krajową niech robią dożywocie nietykalni sędziowie ,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!