Zacznijmy od tego że agentura zjadła Solidarność od środka... Kabel na kablu i kablem poganiał!
KOD Solidarnoscią naszych czasów.Podobieństw między ówczesną władzą, a terazniejszą, aż nadto.
Bardzo dobry artykuł, szkoda że w całości przepisany od innych autorów.
Jarek Kaczyński spał
W 35. rocznicę przespania przez Jarosława Kaczyńskiego stanu wojennego. Nie wiem, kto jest autorem tego wiersza, ktoś mi go przesłał. Publikuję, bo szkoda, żeby się zmarnował
Chłopcy z Targówka i ze Śródmieścia
Pomnijcie Jarka co stan ten przespał
Ludzi łapali, w ludzi strzelali
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w telewizji brak teleranka
Gdy na górników czeka łapanka
W wygodnym łożu , na Żoliborzu
Jarek Kaczyński spał
Jeden zraniony, drugi zabity
Krew się polała grudniowym świtem
A tam w łóżeczku, na poduszeczce
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w kinie „Moskwa” film o Wietnamie
Jarosław woli drzemać przy mamie
Na prawym boku, w ciepłym półmroku
Jarek Kaczyński spał!
Już Kuroń leży na styropianie
bo go pobili zomowskie dranie
Drżą robotnicy, a on w szlafmycy!
Jarek Kaczyński spał!
Nie płaczcie dzieci, płakać nie warto
W miękkiej piżamie, z różową kokardą.
Za chleb, za wolność, za nową Polskę
Jarek Kaczyński spał!
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Człowieczku a coś o czołgach które były skierowane od strony Sajuza i o telefonie Jana Pawła II do przyjaciół z USA?
Na szczęście bliźniaki dały sobie i z tym radę i obaliły komunę przy pomocy prokuratura Piotrowicza.
Za niecałe trzy lata kolejny stan wojenny - władzy nie oddadzą po przegranych wyborach. Antoni właśnie do tego szkoli swoich "komandosów" narodowców i kiboli.
...i w dniu takiej właśnie rocznicy niejaka Bambaryła (kolejny raz) opluła na swoim blogu radnego seniora.
Dobrze ,że stan wojenny wprowadzono tak dalej być nie mogło wszystko stało łącznie z pocztą w Piotrkowie i zamiast pracować służbowe auta wykorzystywali do rozwożenia ulotek a my do pieca je wrzucaliśmy.Solidarność to zdrajcy Polski brali kasę z Brukseli co oficjalnie tv pokazywała jak i z innych źródeł .Ja myślę ,że gen. Jaruzelski za łagodnie potraktował zdrajców a dziś go opluwają za to agent Bolek bohater całą gębą.Co do pustych półek niech każdy pomysli jaka produkcja była w przemysle i w rolnictwie i wszystko szło za granicę a dziś nic nie można sprzedać a wszystko przez unie w której jesteśmy i to ona nas wykańcza .Warto było strajkować no nie bo cwaniacy doszli do koryta a robotnik i tak został zdradzony ale przyjdzie chwila gdzie rozliczymy tych co kraj zniszczyli i zaprzedali zachodowi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!