Do reha.. Znawca rehabilitacji się znalazł . Gdyby nie ten Pan i pielęgniarki to moja mama nie ruszyłaby się z łóżka. Może czasem podniesiony głos ale spójrz ile lat mają ludzie z którymi oni pracują. Pełny szacunek za fachowość, uśmiech i indywidualność w podejściu do chorych
Publikując ten artykuł portal epiotkow pokazuje na jakim jest poziomie czyli bardzo niskim i żenujący, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych dopuścili się państwo chyba złamania prawa ciekaw jestem kto z Rakowskej pozwolił kiepskim redaktorzyną na tak zuchwały artykuły.
A komentarze na które zuchwale pozwalają sobie anonimowi komentatorzy są nie na miejscu jeśli komuś spieszy się do firmy pogrzebowej polecam skoczyć wieży ciśnień prosto na swą kwadratową głowę
Wydaje mi się ze nie powinniście publikować zdjęć z pobytu w szpitalu to raczej taka intymna sytuacja dla tych ludzi. Informacja powinna wystarczyc.
5 zespołów RM?! Kto w tym czasie obrabiał bezmyślnych wzywających z tygodniowymi infekcjami?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!