Poszkodowani mają szczęście,że nie było tam żadnego funkcjonariusza KC PIS,bo odpowiadaliby za próbę zamachu!
Wg mnie galeria do artykułu zbędna i troche nie na miejscu. Wiadomo że ludzie swoje przeżyli i że cierpią. Cóż tu ilustrować? Poszkodowanym pozostaje życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.
sprawdzają wszystko oby wtedy trzesiłapka nie był nawalony bo będzie dym
Ortopedia na Rakowskiej to chyba najlepszy oddział w szpitalu.Wiem ,bo tam leżałam 10 dni = opieka wzorowa ,wspaniali lekarze,pielęgniarki,rehabilitant i salowe.
Skąd wiecie, że ludzie na zdjęcia się nie zgodzili. A szpital na Rakowskiej, to dzisiaj inna placówka niż ta sprzed lat. Dużo zmian na lepsze, tylko podejście niektórych lekarzy należałoby też zmienić, bo to oni cofają ten szpital w rozwoju.
Też korzystam z pomocy oddziału ortopedii na Rakowskiej. Lepiej nie miałem, opieka pielęgniarska na bardzo wysokim poziomie... gdyby tylko Pan ordynator był bardziej dla pacjenta ...
...to może niektórzy jego koledzy też by byli.
Czy wolno publikować publicznie zdjęcia osób które uczestniczyły w tym zdarzeniu a obecnie są w szpitalu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!