metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kukuraki ~kukuraki (Gość)14.12.2011 10:01

kruk krukowi oka nie wykole...a do zaniedbań doszło i to wielkich !!

00

ono onoranga14.12.2011 16:02

nie badz juz taki madry trzeba by bylo chyba koparke zalatwic cialo zawsze jest na powierzchni a nie jak tu gleboko pod ziemia

00

Krytyk ~Krytyk (Gość)14.12.2011 16:28

Nie w Trzepnicy a Kolonii Trzepnicy to jednak spora różnica...

00

mrio ~mrio (Gość)14.12.2011 16:42

Słuchałem dzisiaj wyjaśnień strażaków. Dali ciała baaardzo!!! Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla działań strażaków.
Jeżeli mówi się, że może byc dwóch poszkodowanych szuka się bardzo dokładnie.
Strażak powiedział, że ktoś z rodziny powiedział, że raczej tutaj nikogo już nie będzie. To oni słuchają osób postronnych?

00

p ~p (Gość)14.12.2011 18:54

"kukuraki", "~mrio"
Najmądrzejsi się znaleźli!!
Pewnie gdybyście tam byli, to wszystko było by zupełnie inaczej..akcja zakończona powodzeniem co??

00

mrio ~mrio (Gość)14.12.2011 21:04

Gdybym był na miejscu to zapewne nic bym nie zrobił - jestem ekonomistą więc to nie moja branża.
A ci którzy tam byli są profesjonalistami, przynajmniej tak o sobie mówia w telewizji. A tym czasem...
nie ma usprawiedliwienia za ich fuszerkę!!!

00

wnit ~wnit (Gość)14.12.2011 21:59

"~mrio" jak jesteś ekonomista i się na tym nie znasz to nie komentuj tego. Najprościej jest mówić na kogoś. A może sam wtopy w pracy zaliczasz a tu jesteś najmądrzejszy!!

00

p ~p (Gość)14.12.2011 22:42

Fuszerkę??-o czym Ty mówisz!!
Zastanów się za nim tak powiesz drugi raz!
Ci ludzie mają ciężki zawód!!
Gdyby chcieli odwalić jak to napisałeś fuszerkę nie ruszyli by nawet łopatą!! Siedzisz za biurkiem więc wszystko takie łatwe Ci się wydaje..
aaa powiedz mi jeszcze jedno..czemu tylko na strażaków wszystko zganiasz skoro tam były też inne służby po nich i również nic nie znaleźli..??

00

kukuraki ~kukuraki (Gość)15.12.2011 07:38

"p" napisał(a):
Pewnie gdybyście tam byli, to w

no widzisz byłem tam właśni w pierwszym dniu i kolejnych ...bo jestem mieszkańcem ..

00

kukuraki ~kukuraki (Gość)15.12.2011 07:43

i jeszcze jedno nie obwiniam tu strazaków bo oni wykonywali to na czyjeś polecenie raczej tak .Niestety prawda jest taka że doszło do zaniedbań i tyle

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat