Piotrkowska hucpa. Żaden szanujący się obywatel tego miasta nie powinien brać w niej udziału. Jedno co możemy zrobić, to nie iść na te pseudowybory. Tak czy tak, płatni wyborcy ( czytaj zatrudnieni w aparacie urzędniczym i powiązani interesami z piotrkowską kliką ) zrobią co tylko będą chcieli.
Jesną kosmetyczkę dyrektor Konieczko zatrudnił na etacie w szpitalu za dodre pieniądze (nasze, publiczne). Podobno za wiedzę, kompetencje... i podobno takie stanowisko jest w szpitalu niezbędne. Zarabia znacznie więcej niż pielęgniarki.
Mam pytanie: co to za fucha, skoro ona ma czas/prawo opuszczać stanowisko służbowe przed południem? No chyba, ze urlop
Ludzie !!! tylko nie pomylcie znów kandydującego Piotra Gajdy z listy PIS-u z Plastykiem Miasta Piotrem Stanisławem Gajdą , to zupełnie inna osoba
Ostrzegam Was wszystkich przed kaolicją PO, Nowoczesna. Zostałem bez żadnego słowa wyrzucony z fejsbukowej grupy mieszkańcy Piotrkowa prawdopodobnie za niewygodne komentarze :) Nikogo nie obraziłem, ale mój negatywny stosunek do kandydatki na prezydenta (pani Marleny) rzekomo wolnej od układów nie podobał się adminom. Zresztą jeden z adminów startuje do rady miasta z tego samego okregu co pani Marlena, a jego brat też adminuję (oczywiście bardzo stronniczo). Ludzie pamiętajcie, to jest PO.. oni wszędzie są umoczeni, nawet w Piotrkowie mają swoje układy.
Usunięto mnie z grupy fejsbukowej za prawdę o układach pani Marleny . Zresztą nawet admini są tam stronniczy. Jeden z nich startuje z tego samego okręgu co pani Marlena. Grupa fejsbukowa "Piotrkow Trybunalski - mieszkancy" to tuba polityczna kandydatki PO. Zastanówcie się wszyscy dobrze zanim na koalicje PO-Nowoczesna zagłosujecie..
Niezła łapanka u Koziołka. Sami "ludzie sukcesu", rozgarnięci, rzetelni i pracowici. Jedna pani wpadła do szkóły mojego syna w zeszłym tygodniu i w szatni krzyczy do nas: "wczoraj do mnie zadzwoniono, zebym startowała do rady miasta...". Żenada. Nasz "Piotrkowianin" startuje z pisu.
Szanowni Państwo! Uwierzycie, że w Piotrkowie Trybunalskim można skończyć z układem. Nasze miasto zasługuje na świeżość i szybszy rozwój. Tylko pani Marlena Wężyk-Głowacka może to zapewnić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!