metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
44 ~44 (Gość)17.09.2018 20:10

Piotrkowska hucpa. Żaden szanujący się obywatel tego miasta nie powinien brać w niej udziału. Jedno co możemy zrobić, to nie iść na te pseudowybory. Tak czy tak, płatni wyborcy ( czytaj zatrudnieni w aparacie urzędniczym i powiązani interesami z piotrkowską kliką ) zrobią co tylko będą chcieli.

1424

gość ~gość (Gość)20.09.2018 06:51

Jesną kosmetyczkę dyrektor Konieczko zatrudnił na etacie w szpitalu za dodre pieniądze (nasze, publiczne). Podobno za wiedzę, kompetencje... i podobno takie stanowisko jest w szpitalu niezbędne. Zarabia znacznie więcej niż pielęgniarki.
Mam pytanie: co to za fucha, skoro ona ma czas/prawo opuszczać stanowisko służbowe przed południem? No chyba, ze urlop

105

zzz ~zzz (Gość)21.09.2018 11:14

Ludzie !!! tylko nie pomylcie znów kandydującego Piotra Gajdy z listy PIS-u z Plastykiem Miasta Piotrem Stanisławem Gajdą , to zupełnie inna osoba

90

Kamil_W ~Kamil_W (Gość)20.09.2018 22:54

Ostrzegam Was wszystkich przed kaolicją PO, Nowoczesna. Zostałem bez żadnego słowa wyrzucony z fejsbukowej grupy mieszkańcy Piotrkowa prawdopodobnie za niewygodne komentarze :) Nikogo nie obraziłem, ale mój negatywny stosunek do kandydatki na prezydenta (pani Marleny) rzekomo wolnej od układów nie podobał się adminom. Zresztą jeden z adminów startuje do rady miasta z tego samego okregu co pani Marlena, a jego brat też adminuję (oczywiście bardzo stronniczo). Ludzie pamiętajcie, to jest PO.. oni wszędzie są umoczeni, nawet w Piotrkowie mają swoje układy.

59

Kamil_W ~Kamil_W (Gość)20.09.2018 23:08

Usunięto mnie z grupy fejsbukowej za prawdę o układach pani Marleny . Zresztą nawet admini są tam stronniczy. Jeden z nich startuje z tego samego okręgu co pani Marlena. Grupa fejsbukowa "Piotrkow Trybunalski - mieszkancy" to tuba polityczna kandydatki PO. Zastanówcie się wszyscy dobrze zanim na koalicje PO-Nowoczesna zagłosujecie..

78

jolek ~jolek (Gość)21.09.2018 20:35

a ja tam widzę kilka nowych nazwisk. kibicuje młodzieży :)

73

gość ~gość (Gość)18.09.2018 09:55

Niezła łapanka u Koziołka. Sami "ludzie sukcesu", rozgarnięci, rzetelni i pracowici. Jedna pani wpadła do szkóły mojego syna w zeszłym tygodniu i w szatni krzyczy do nas: "wczoraj do mnie zadzwoniono, zebym startowała do rady miasta...". Żenada. Nasz "Piotrkowianin" startuje z pisu.

98

gość ~gość (Gość)27.09.2018 20:54

Meckier Jerzy startuje jaja jak berety powodzenia ha ha ha

20

gość ~gość (Gość)18.09.2018 07:32

Szanowni Państwo! Uwierzycie, że w Piotrkowie Trybunalskim można skończyć z układem. Nasze miasto zasługuje na świeżość i szybszy rozwój. Tylko pani Marlena Wężyk-Głowacka może to zapewnić.

2029

zenon1 ~zenon1 (Gość)17.09.2018 20:06

Tomasz Sidorko? Po prostu dowcip roku...

221

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat