Głosowanie to jedno, a jakość kandydatów drugie. Niestety w Piotrkowie obecny prezydent nie stanął póki co do żadnej debaty i nie wychodzi do ludzi z wyjątkiem odgórnie planowanych wydarzeń np. pasowanie uczniów czy konwencja własnego ugrupowania. Nie przedstawił żadnego konkretnego programu. Jak mamy wiedzieć co Rządzący planują dla ludzi na kolejne 5 lat skoro nawet nie można poznać programu lub spotkać się z nimi. Wszyscy inni kandydaci - Janik, Wiernicki, Głowacka i Chojnacka codziennie spotykają się z ludźmi i aktywnie pokazują swój program. 7 kwietnia wybierzmy zmianę, bo kolejnych 5 lat tej ekipy Piotrków nie przetrwa (co widać np. po liczbie upadłości przedsiębiorstw na Słowackiego).
po co iść głosować jak i tak większość która ciągnie zawsze w przepaść, wybierze kolejnego klauna, który podniesie podatki, i nic poza tym..szkoda czasu i energii
Mój głos w tym roku pójdzie dla Pana Janika, bo w październiku głosowałam na Pana Tuska.
Zagłosuję, gdzie należy przeciwko chojniakowi, wężyk głowackiej i wiernickiemu i ich listom radnych. . Chojnacka z Janikiem mogą się starać o mój głos.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!