metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Luna ~Luna (Gość)19.01.2012 13:22

"oponix." napisał(a):
Do Luna : oczywiście jesteś najmądrzejsza a już na pewno wiesz dokładnie wiesz jak było. Śmiech.

Napisałeś, że jestem najmądrzejsza. Nie oceniaj mnie. Pięciu na jednego to tak jakby silny fizycznie mężczyzna atakował kobietę. Jak jesteś tak samo mocny w garściach jak w gębie stań naprzeciwko pięciu młodym w wieku 19-23 lat i zobaczymy jak będziesz wyglądał na drugi dzień.

00

H2O ~H2O (Gość)19.01.2012 13:40

"Luna" napisał(a):
Jak jesteś tak samo mocny w garściach jak w gębie stań naprzeciwko pięciu młodym w wieku 19-23 lat i zobaczymy jak będziesz wyglądał na drugi dzień.

Jak dupa zza krzaka.

00

BLEKI BLEKIranga19.01.2012 13:40

pięciu na jednego - heheh, jakby byli pojedynczo to nawet by się nie odezwali

00

jajaja ~jajaja (Gość)19.01.2012 14:44

"W wyniku tego zdarzenia pokrzywdzony odniósł obrażenia na okres poniżej 7 dni" hm..

00

lukch ~lukch (Gość)19.01.2012 15:07

Okoliczności są nieistotne. Jeśli grupa wobec jednostki decyduje się na przeniesienie wymiany zdań na wymianę ciosów to powinno być to ścigane i karane aby ludzie nie bali się chodzić po ulicy.

00

H2O ~H2O (Gość)19.01.2012 15:17

"lukch" napisał(a):
Jeśli grupa wobec jednostki decyduje się na przeniesienie wymiany zdań na wymianę ciosów to powinno być to ścigane i karane aby ludzie nie bali się chodzić po ulicy.

Moi sąsiedzi powiadają, że "młodość musi się wyszumić".

00

jjjj ~jjjj (Gość)19.01.2012 17:16

szkoda ze nie napisaliscie, że "pobity" hahaha, nie był sam.

00

DżagaRaga ~DżagaRaga (Gość)19.01.2012 17:25

Śmiech na sali

00

hmm. ~hmm. (Gość)19.01.2012 19:49

No z tego co wcześniej pisali - nie był sam. Poza tym może sam zaczął, nie wyszło, to teraz się żali i skargi składa.. A skąd wiecie co to za typ. Uważajcie zebyscie i wy na niego nie wpadli.. Bo ja już taką sytuacje miałem, wiadomo czy to nie ten sam gość...

00

Kola ~Kola (Gość)19.01.2012 21:02

"H2O" napisał(a):
Moi sąsiedzi powiadają, że "młodość musi się wyszumić".

Młodzież powinna mieć zajęcie. Wyszumieć się nie oznacza spożywania alkoholu i wdawania się w bójki uliczne. Czy ty też w ten sposób co tych pięciu wyżywałeś się na słabszych?
Ogarnij się bo większość młodzieży na studiach ma inne sposoby na wyszumienie się. Tylko tacy jak tych pięciu których popierasz co wyznają bijatyki, bluźnierstwa i alkohol a bez alkoholu nie potrafią się nawet zabawić.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat