Radna Marlena pracowała w starostwie a teraz ciepła posadka w szpitalu u Konieczki
prawda że pani Marlena pracowała w starostwie ok roku od niedawna jest dyrektorem u pana Konieczki ot taka wymiana zadziwiajaca
byłem, słyszałem, widziałem. Pan Józefacki popisywał się liczbami, skoro tak świetnie prosperuje przychodnia to niech wspólnie z leczącymi w niej lekarzami specjalistami, bo rodzinnych zostało dwóch, otworzy w tym miejscu niepubliczny zakład i występuje do NFZ o kontrakt na tę garstkę osób... Przychodnia to jego prywatny i po cichu dochodowy folwark. Czy ktoś z najgłośniej krzyczących przyzna się po ile płaci za wizytę u lekarza w tej Przychodni. Sam wiem, że szuflady mają wypełnione banknotami po 20, 50, 100 złotych. Nawet się z tym nie kryją. Wreszcie ktoś im się dobrał do d....
Proszę skorzystać tam z ubikacji - myślałem, że puszczę PAWIA.
Dlaczego miasto nie przejmie przychodni ? Było by po sprawie i bez szumu.
Ja bym wolał aby to była miejska przychodnia a nie powiatowa. Ja nie jestem z powiatu ani mieszkańcy wokół tej przychodni też nie są z powiatu, a tu w Piotrkowie wszystkie przychodnie i szpitale są powiatowe dlaczego ??? Przecież z nich nie korzystają ludzie z powiatu ???
I pytanie jeszcze jedno: czy przypadkiem jakaś ustawa nie nakłada na Prezydenta Miasta obowiązkowej opieki zdrowotnej nad mieszkańcami miasta ??? Coś mi się wydaje, że Prezydent nie wywiązuje się z obowiązku ustawowego - ciekawe dlaczego.
Kozłowski pracuje w zarzadzie dróg powiatowych Będa drogi same betonówki
nie tylko radny kozłowski. radna Wiesława jest dyrektorem szkoły w szydłowie prowadzonej przez starostwo
Pani Radziszewska zgłosiła cały ten bałagan do Najwyższej Izby Kontroli!!! Za późno i 6 miesięcy!!! Za dwa tygodnie już 1marca, wszystkich spakują i rozstawią po mieście. A Vice starosta tylko się szyderczo uśmiechał jak zarzucono mu nieprzygotowanie. Zasłaniał się malutką Panią p.o. dyrektora A przecież każdy wie że ona wypełnia polecenia z góry już założone.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!