Wojtysiak nie mówi że oprócz lekarza ogólnego to jeszcze przeniosą specjalistów ale nie 2km dalej TYLKO 7KM NA WYZWOLENIA do prywatnego budynku Pani Dr laryngolog Kisiel-Sowińskiej!!!
Przeciez mówił ten ze starosta że rehabilitacja zostaje więc chyba zostaje. A to isie dla mnie liczy bo do rodzinnego jestem gdzie indziej zapisana .
I bardzo dobrze że rozp bo jaden z panów lekarzy zero kultury do pacjentowi
tyle poradni w mieście , ja mieszkam na Tuwima a zapisana jestem na łódzkiej , bo tam mi się podoba i nikt mnie nie zmusi żeby przyjść do tego reliktu socjalizmu na dmowskiego
Przecież Ci pacjenci jakiś odlott robią. Za zadnego lekarza w poz sie nie placi , nawet jak są prywatni to i tak nfz płaci . Uśmiałem się , politycy i dziennikarze zmanipulowali tych ludzi q poszukiwaniu sensacji i chyba dla politycznych interesików
Ludzie nie wygłupiajcie sie w okolicy jest chyba z pięć przychodni i to na wyższym poziomie zarówno lekarskim jak i warunków leczenia w porownaniu z tą
Przychodnie zlikwidować, a lud wysłać do Macierewiczowy Obruny Terytorium piotrkowskiego, zaro bedum zdrowe!
pysiorów trzeba tu przysłać niech robią porządki bo korupcie nikt nie bada w naszym miescie myslalem ze gargamel cos pomysli ale ostatnio wymieka malo onim slyszec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!