metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gieniu ~Gieniu (Gość)4 godziny temu, 07:44

Gdzie ta młodzież co rodzice dostają po 800

103

mark611 mark611ranga5 godzin temu, 06:46

Brawo panie ministrze świetna wystąpienie , tłum ludzi . Tak dla Nawrockiego nie dla bążura który teraz nagle stał się prawicowy . Z naszego kraju chce zrobić Czujkę

1018

refleksja ~refleksja (Gość)13 godzin temu, 23:10

Biedna ta szlachta z XVIII wieku, ale to wszystko przez chłopów, którzy byli twórcami Targowicy.

91

szkoda ~szkoda (Gość)3 godziny temu, 08:15

wystarczy że przeanalizowałem swoje ostatnie rachunki i porównałem z tymi z ubiegłego roku ,tylko tyle i już mi nikt głupot nie wciśnie ,minie po prostu nie stać na obecną władzę i jej nominata na prezydenta

99

Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)11 godzin temu, 00:43

Wspaniałe wystąpienie Panie Ministrze! Druga tura bez niemieckiego bążura!!

1223

badminton ~badminton (Gość)3 godziny temu, 08:55

Cepy łykają tą tępą retorykę bez problemu.Oni dobrze wiedzą jak wami manipulować.Katolickie uczelnie są mistrzmi w uczeniu robienia z mózgów galaretkę owocową.Czarnek i jego wybitna kurator Nowak są najlepszym tego przykładem.Chamska retoryka połączona z niebywałą butą.

94

***** *** ~***** *** (Gość)3 godziny temu, 09:08

Największą zarazą dla Mojego Domu Polska to ten osobnik i jego przestępczą organizacją pis

82

gość ? ~gość ? (Gość)2 godziny temu, 09:27

Precz z tą bandą kłamczuchów i malwersantów, działali tylko tam gdzie widzieli korzyści polityczne dla swojej partii i swoich tłustych kotów i bezczelnie dalej szukają naiwnych. Nigdy więcej PiSu.

10

Ion ~Ion (Gość)2 godziny temu, 09:33

Trzeba zmienić nawrockiego bo przegrywamy

10

P ~P (Gość)2 godziny temu, 10:04

Czarnek. wstydu nie masz za grosz

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat