Jak tam? Gotowy do wymiany zamiast Karola Nowogrodzkiego? Sondaże słabe, doły partyjne nie chcą tępego kibola, to profesór prawdziwy katolik robi sobie konkurencyjną kampanię zamiast wspomóc kandydata obywatelskiego. A obyście się wszyscy zagryźli. A za wały typu willa plus, ustawiane przetargi na laptopy i drukarki 3D, zniszczenie systemu punktowego uczelnii i podstaw programowych szkół zostanie pan rozliczony i skazany. Oby na długie lata.
Wy walczycie o Polskę? Co za hipokryzja. W gminie Wola: miejscowości Majków Duży, Rokszyce przeznaczone są na tereny inwestycyjne głównie jako sprzedaż dla zagranicznych koncernów. Wy się mienicie Polakami? Szczyty hipokryzji osiagneliście. Z takim podejściem to za chwilkę Polska będzie na 3 podzielona i wysprzedana.
wystarczy że przeanalizowałem swoje ostatnie rachunki i porównałem z tymi z ubiegłego roku ,tylko tyle i już mi nikt głupot nie wciśnie ,minie po prostu nie stać na obecną władzę i jej nominata na prezydenta
na zdjęciu widać elektorat. Jasne(siwe) głowy łudzące się, że wraz z nowym prezydentem wrócą 14ki 15ki . Ze "lepkie rączki" pod przykryciem rozdawnictwa znów dojdą do głosu. Nic bardziej mylnego!!! To ostatni kwik a zarazem ostatni akt do przywrócenia ładu w tym poprzewracanym kraju! Dla tych ludzi wszystko jest nie legalne!! Prawo, komisje, prokurator telewizja wszystko!!! ale propisowscy sędziowie w Trybunale Konstytucyjnym to już tak !! Jest to dla nich w porządku a wszyscy politycy ich partii to chodzące ideały bez skazy , kryształowi. Wszelkie próby śledztw, rozliczania są polityczne , bezprawne i nielegalne. No to Rafał wam pokaże!
Jeszcze jego nie było w tym pisoskim mateczniku ,maciorowicza schowali to teraz willa plus się będzie prezentował.I tak mieszają w głowach tym biednym wznawcą pisu.
Wspaniałe wystąpienie Panie Ministrze! Druga tura bez niemieckiego bążura!!
Kto jak kto ale ten osobnik nie powinien wypowiadać się kto był najgorszym ministrem edukacji i to nie po drugiej wojnie światowej tylko w całej historii ministerstwa edukacji i to miejsce na wieki jest zajęte przez pana czarnka !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!