A w mojej gminie już ze trzy lata jest taki zwariowany harmonogram odbioru odpadów, przynajmniej jest się o co ze starym pokłócić (znowu k...źwa nie wystawiłeś kosza!)
Ta nowa firma odbiera śmieci dosyć szybko moim zdaniem zdaniem jest dobrze segregacja w poszczególne dni byłem sceptykiem ale teraz myślę że jest ok sektor III
Zastanawiam się w jakim celu tam ich tylu siedzi????Piotrkowskie wodociągi funkcjonują tak samo w siedem osób jadą na robotę dwóch coś tam robi reszta kręci się z rękoma w kieszeni. Szanowni Państwo rozkradanie naszych pieniędzy zaczyna się na dole biurokracji i im wyżej tym więcej zbędnych etatów co za tym idzie przepisów duszących przedsiębiorców. Zbędne etaty w sferze publicznej to główna przyczyna deficytu budżetowego, Ci ludzie nie wypracowują grosza są pasożytami.Pamiętajmy również, że idą na emerytury jako osoby zdrowe nie umęczone robotą i doją nas do końca.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Proszę zobaczyć jak wyglądają na osiedlu Wyzwolenia kosze na makulaturę i plastik. Od początku roku są przepełnione i nie potrzeba narad, tylko można wysnuć wniosek, że skoro dotychczas tak nie było, to harmonogram się nie sprawdza. Przecież każda osoba przynosząca odpady nie mogąc ich wrzucić do prawidłowego kosza, po prostu zostawi je przy śmietniku lu wrzuci do mieszanych. Płacimy i to nie mało i ludzie nie będą się zastanawiać dlaczego tak jest tylko po prostu chcą wyrzucić śmieci. Dodatkowo tak małe kosze na odpady bio, na tak dużą ilość mieszkańców też jest kwestią do zmiany. Władze wymagają segregacji, dbania o środowisko, a niestety nie są w stanie zapewnić odpowiednich warunków dla mieszkańców.
Będzie taniej? bo nie chce mi się czytać artykułu bo za długi i brak możliwości zmiany za cyrulice
Skoro płacimy za śmieci segregowane i niesegregowane taką samą kwotę tz.35 zł to po co je segregować?
Ale nie bardzo wiem co z tego spotkania ?
Nic !
Poprostu nic !
Więc po co się spotykać ?
No tak, ten od Hołowni pierwszy do mieszania jak zwykle zresztą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!