metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Obserwator ~Obserwator (Gość)19.01.2010 17:47

Może nie dokładnie napisałem , ale na mecze Polonii wiem i to dobrze przychodzi przynajmniej kilka razy więcej kibiców niż na mecze Concordii.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.01.2010 20:04

Obserwator: A czy w tej piłce nożnej kobiet jest praktykowany zwyczaj wymieniania się koszulkami po meczu? ;)

00

Obserwator ~Obserwator (Gość)19.01.2010 22:37

Jeszcze nie , ale może przekażemy sugestie władzą klubu i zawodniczką

00

czesław pisze ~czesław pisze (Gość)20.01.2010 10:33

Największy potencjał ma Piotrcovia tylko nie ma człowieka który by to zauważył. Dziewczyny zdobywają medale ale klub wycofuje je z pucharów, nie ma promocji klubu, nie ma starań zarządu (czy w ogóle jakiś istnieje ?). Chyba najbardziej zalezy na tym klubie kilkudziesięciu kibicom i dwóm dziennikarzom.

00

D17 ~D17 (Gość)20.01.2010 17:29

Wg.mnie największą porażka Piotrkowskiego szczypiorniaka była decyzja Pana prezesa Piotrcovii o nie wysyłaniu dziewcząt na europejskie puchary - WSTYD I HAŃBA jak słyszę w obecnym sezonie błagalne wypowiedzi Pana Prezesa o frekfencję na trybunach to aż mnie coś trafia . człowieku jak chcesz zapełnić halę bez meczy w europie bez jakiejkolwiek reklamy bez żadnego marketingu - zdajesz sobie Prezesiku śmieszny sprawę że o meczach naszych wspaniałych dziewcząt nikt prawie nie wie !!!!! to jak mamy przyjść na mecz jak nie wiemy kiedy . nierozumiem czemu nie ma w szkołach akcji promocyjnych z udziałem zawodniczek bądź co bądź reprezentantek kraju . Proponuję więcej plakatów na ieści i o duzo większym formacie więcej info w lokalnym radiu a nie tylko nędzna wzmianaka w programie red. Ostafijczuka . Proponuje zatrudnić SPECJALISTĘ OD PR. pozdrawiam dziewczęta oraz męzczyzn piotrkowskiego szczypiorniaka

00

kibic ~kibic (Gość)21.01.2010 09:19

Do wszystkich, którzy nie wiedzą kiedy jest najbliższy mecz Piotrcovii. Otóż już w najbliższą sobotę 23 sty 2010 o godz. 20:30 szlagierowy mecz Piotrcovii z Montexem. Na tym meczu musi być nadkomplet publiczności - pomóżmy dziewczynom wygrać ten bardzo ważny mecz.
PS. zgadzam się z przedmówcą, że mecze Piotrcovii są słabo rozleklamowane i trzeba coś z tym zrobić. Zapowiedzi meczu w radio powinny być cały czas - przecież to taki ważny mecz, plakaty powinny być wszędzie, na słupach ogłoszeniowych, w autobusach MZK, minibusach - Piotrków powinien być niebiesko czerwony - tak samo jak hala Relax w sobotę podczas meczu z Lublinem (oraz każdego innego).

00

XXX ~XXX (Gość)26.01.2010 22:07

TADEK CHYBA JESTES PIJANY JAK 90 PROCENT KIBICOW NA MECZACH POLONII...HE HE

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat