Wg.mnie największą porażka Piotrkowskiego szczypiorniaka była decyzja Pana prezesa Piotrcovii o nie wysyłaniu dziewcząt na europejskie puchary - WSTYD I HAŃBA jak słyszę w obecnym sezonie błagalne wypowiedzi Pana Prezesa o frekfencję na trybunach to aż mnie coś trafia . człowieku jak chcesz zapełnić halę bez meczy w europie bez jakiejkolwiek reklamy bez żadnego marketingu - zdajesz sobie Prezesiku śmieszny sprawę że o meczach naszych wspaniałych dziewcząt nikt prawie nie wie !!!!! to jak mamy przyjść na mecz jak nie wiemy kiedy . nierozumiem czemu nie ma w szkołach akcji promocyjnych z udziałem zawodniczek bądź co bądź reprezentantek kraju . Proponuję więcej plakatów na ieści i o duzo większym formacie więcej info w lokalnym radiu a nie tylko nędzna wzmianaka w programie red. Ostafijczuka . Proponuje zatrudnić SPECJALISTĘ OD PR. pozdrawiam dziewczęta oraz męzczyzn piotrkowskiego szczypiorniaka
A o karate to juz nie raczyli wspomniec... A jest się czym chwalić!!!
Piłka nożna w wykonaniu niby drugoligowców , to nie jedyna jest jeszcze II liga kobiet , gdzie na mecze przychodzi dwa razy tyle kibiców co na męską. dziewczyny walczą o awans do I ligi , który jest jak najbardziej realny. O przygotowaniach i planach nikt nie pisze i nie mówi , bo to tylko dziewczyny, ale one walczą i godnie reprezentują nasze miasto i klub.
Do obserwatora - stary jaka piłka nożna kobiet to jest anty futbol i nie gadaj że ma tylu kibiców, bo ja widziałem co najmniej parę osób !!!
Do Marka, Nie mam zamiaru z Tobą polemizować , bo nie wiesz o czym piszesz ,ale rozumiem .Zawodowcy pod tytułem Concordiia to jest piłka nożna w profesjonalnym wydaniu.Dlaczego na takich asów przychodzi po kilkudziesięciu w najlepszych momentach kibiców. Ilu przychodzi na Polonie, a co do ilości na meczach dziewczyn to powinneś iść do szkoły i uczyć się liczyć. Dalej tak będzie dopóki media nie zaczyną pisać i mówić o faktycznie ważnych sprawach w mieście , a nie będą się kierować swoimi sympatiami i animozjami. przepraszam jeżeli Cie uraziłem , ale nie to było moją intencją.
Do pana obserwatora- Proszę wejść i zobaczyć ilu kibiców ma POLONIA a dopiero później gadać www.pkspolonia.pl. Na wyjazd do Ruśca 157 osób! NA derby Concordia 178 ! Czyli wy możecie sobie pomarzyć o takiej frekwencji!!! A na mecze na Broniewskiego jest jeszcze raz tyle!!
Odnośnie piotrkowskiego sportu - już w sobotę mecz Piotrcovii z Montexem - prawdziwe święto piłki ręcznej - liczę, że będziemy świadkami pierwszej od wielu miesięcy porażki ekipy z Lublina. Wszyscy piotrkowscy kibice powinni w tym dniu być na hali Relax i pomagać Piotrcovii głośnym dopingiem.
W nawiązaniu do artykułu - już w sobotę mecz Piotrcovii z Montexem. Liczę na to, że w tym meczu będziemy świadkami pierwszej od wielu miesięcy porażki ekipy z Lublina. Wszyscy piotrkowscy kibice powinni być w tym dniu w hali Relax i głośnym dopingiem pomagać Piotrcovii. Nich na hali nie będzie ani jednego wolnego miejsca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!