Wróble na mieście ćwierkaja,że Wilk na hotelu Vestil wydymał go na równą bańke i może robi to z desperacji.
Z drugiej strony to jakby mnie ktoś rąbnął na milion to też bym wpadł w depreche.
@~erwinek o czym Ty piszesz? Jak ktoś mając możliwość zabezpieczenia się na starość samemu tego nie zrobi- np. w przypadku tego mieszkania co pisałeś- to po prostu będzie zdychał w rowie ew. liczył na litość rodziny czy innych- a NIE państwa! Wolna wola, każdy jest kowalem własnego losu- nic Ci to nie mówi? Czy nie potrafisz sobie wyobrazić życia bez ingerującej we wszystko władzy?
Won od Sowy! Przynajmniej on coś robi. Jeden na cały Piotrków. Wariat czy nie wariat, ale gdyby takich było więcej w kraju, to ta Polska trochę inaczej by teraz wyglądała. A tak, opresyjne coraz bardziej państwo coraz mocniej prostuje wam rogi, jelenie!
tak wygląda tak zwana "wolność" i demokracja wywalczona w 89 roku
Tak. zostało powiedziane niedawno: to są moje śmieci. Zatem ja decyduję, co z nimi zrobić, o ile nie łamię prawa. Hola, hola, mój Panie, Europa decyduje o Twoich śmieciach. Hola, hola, mój drogi panie Sowa, już my dobrze wiemy, o co panu chodzi...
spora część naszego społeczeństwa chciała by mieć chociaż taką umowę
Ustawa Śmieciowa powinna zostać uchylona, ze względu na niezgodność z Konstytucją - wprowadza odpowiedzialność zbiorową jak w państwach totalitarnych.
http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Ty chiński fotografie daruje sobie takie wycieczki. Pilnuj siebie i nie pouczaj innych.Amen.
ci co sie zachwycaja panem Sowa.dziwne ze tak robicie ale pan Sowa musi miec jakis interes skoro tak sie zachowuje.moze ma jakies utarczki z urzedem miasta albo z kims z miasta i w ten sposob chce tam kogos wykonczyc ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!