Dokładnie tak, przed sejmem, nie urzędem... Pokazówka dla naiwnych, a pan Sowa niech lepiej poprawi schronisko i odpowie za bezprawne wyrzucenie lokatora na bruk, wstyd, że to piotrkowianin...
dlaczego nie pojawiają się komentarze dotyczące poczynań pana Sowy? Jak dla mnie - bohater. Powodzenia i trzymam za pana kciuki!
Z tego co wiem. to jeśli ktoś nie złoży deklaracji z urzędu zostanie nałożona opłata za śmieci niesegregowane. czyli wyższa stawka.
Rozumiem, że umowa na wywóz śmieci powinna być obowiązkowa ale dlaczego miasto ma być pośrednikiem między mną a firmą odbierającą odpady? Dlaczego sam nie mogę zdecydować, która firma i za ile ma odbierać moje śmieci? Ręce opadają...
Czym nas jeszcze ten Pan zaskoczy?!Chyba pozostaje mu tylko wyjazd z kraju.
my posegregujemy zapłacimy im za to jeszcze,a oni sprzedadzą surowiec wtórny czyli podwójnie zarobią na tym interesie. Jeszcze po co zatrudniać ludzi do segregacji jak sami to zrobimy. Co najciekawsze to te posegregowane śmieci trzeba trzymać będzie w workach. Już widzę jak po podwórku fruwają i walają się te śmieci z rozdartych przez wiatr i zwierzęta worków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!