Nie mogli wcześniej tego sopla spałować ? Wtedy by się nie wychylił...
Podobno tego sopla aresztowano pod zarzutem naruszenia nietykalności funkcjonariusza na służbie. Nazajutrz okazało się, że sopel znikął z celi i nikt nie widział jak wychodził. ;)
już nawet natura nie lubi Policji. codziennie w Polsce dochodzi do ataków na naszych dzielnych funkcjonariuszy. taki zawód. zyczę powrotu do zdrowia:)
sami scigaja za spadajace sople a u siebie porzadku nie umieja zrobic. Co za ironia losu...
Mi ta ironia losu podoba się jak najbardziej - mogło się policjantom wydawać że będą wlepiać mandaty za sople i śnieg na dachach, a sami będą 'świętymi krowami', ale na szczęście natury się nie oszuka, ja jej prawom najgorsi tyrani muszą się podporządkować. A że w Piotrkowie to się stało to tylko temu przyklasnąć mogę, bo znam miasto gdzie funkcjonariusz nawet wlepiając mandat przyjaźnie zagada, ale funkcjonariuszy z tak mocno przerośniętym ego jak w Piotrkowie nigdzie indziej jeszcze nie spotkałem, za to np. z zatrzymaniem do kontroli w ciemnym, ruchliwym miejscu bez pobocza (na Piłsudskiego) i podśmiewaniem się ze mnie zamiast, zgodnie z prawem, przedstawienia się spotkałem się jak najbardziej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!