Dajmy nauczycielom wybór - albo normalna praca w szkole za normalną pensję, albo praca w domu za połowę podstawy i bez premii.
Jeździć na wakacje możemy, chodzimy po dyskotekach, ale jak dzieci mają iść do szkoły to każdy się burzy. Co za naród
Epidemia będzie z nami. Tak już zostanie. Świat pomału się zmienia a ludzie będą w musieli z tym żyć. Szkoła też będzie chcecie wychować dzieci na tumanów jak na przykład jest w U K. Tam niektórzy nawet nie wiedzą o Polsce
Ja chce do szkoły, do kolegów i koleżanek. Mama mówi, że to nauczycielom się nie chce pracować...
Przestańcie dywagować kolejny rok, zamiast uczyć dzieci, będą uprawiać tzw. pseudo zdalne nauczanie. Jak nie strajk to pandemia, a dzieciaki pozostawione samym sobie. Skutki takiego działania widać chociażby po maturach.
A skąd nauczyciel będzie wiedział czy brajan żuje gumę jak będzie miał maskę na twarzy?
Do tej pory nie wiem po co uczyli mnie o pantofelkach, Janko muzykancie i sinusach. Strata czasu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!