Woźna mówiła że już nie mają czym myć podłogi bo ceny mopów poszły strasznie w górę.
Do tej pory nie wiem po co uczyli mnie o pantofelkach, Janko muzykancie i sinusach. Strata czasu.
A skąd nauczyciel będzie wiedział czy brajan żuje gumę jak będzie miał maskę na twarzy?
Przestańcie dywagować kolejny rok, zamiast uczyć dzieci, będą uprawiać tzw. pseudo zdalne nauczanie. Jak nie strajk to pandemia, a dzieciaki pozostawione samym sobie. Skutki takiego działania widać chociażby po maturach.
Ja chce do szkoły, do kolegów i koleżanek. Mama mówi, że to nauczycielom się nie chce pracować...
Epidemia będzie z nami. Tak już zostanie. Świat pomału się zmienia a ludzie będą w musieli z tym żyć. Szkoła też będzie chcecie wychować dzieci na tumanów jak na przykład jest w U K. Tam niektórzy nawet nie wiedzą o Polsce
Jeździć na wakacje możemy, chodzimy po dyskotekach, ale jak dzieci mają iść do szkoły to każdy się burzy. Co za naród
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!