metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja ~Ja (Gość)23.12.2024 09:15

wert- wes młotek i pukni sie w głowę a ania telefon i zrób sę fotkę przed lustrem ...

32

Gal ~Gal (Gość)23.12.2024 11:11

Kto robi te durne sondaże i kto jest w nich pytany chyba i wyłącznie emeryci i renciści bo na pewno nie ludzie 20+.

53

Pracowniczka ~Pracowniczka (Gość)23.12.2024 08:57

Pracuję w lidlu i chcę żeby niedziele były pracujące. Za niedzielę mam do odbioru 2 dni i wtedy mogę załatwić różne sprawy choćby w urzędzie. Teraz nie mam kiedy..

65

Dudue ~Dudue (Gość)23.12.2024 08:46

Uwielbiam, jak ktoś wypowiada się o wolności innych. Ja chcę pracować w niedzielę i pracuje. Jak ktoś inny chce to również nie widzę problemu. Najgorzej, jak Cię przegłosują i nie możesz pracować.

81

absolutnie ~absolutnie (Gość)23.12.2024 18:35

żadnej powtarzam, Ż A D N E J handlowej niedzieli

22

go?ć_ania ~go?ć_ania (Gość)23.12.2024 07:56

Każda powinna być pracująca.Ja mam i tak zawsze wolne weekendy.

48

wojciech ~wojciech (Gość)23.12.2024 22:23

Nie wiem o co ta cała awantura. Trzeba pracować to się pracuje. Niedziele ? Ja pracuję w tym roku w pierwszy dzień świąt i nie robię z tego problemu.

12

RysiekEkonom ~RysiekEkonom (Gość)23.12.2024 08:47

Coś mi się wydaje że obecnej władzy nie interesuje co chcą Polacy ważniejsze są potrzebny Niemiec więc Rysiek od 6sciu króli tylko czeka by z uśmiechem otworzyć wszystkie niedzielę.

62

Zakaz ~Zakaz (Gość)23.12.2024 09:54

Zakaz handlu w niedziele został wprowadzony z przyczyn politycznych. PiS zrewanżowało się w ten sposób kościołowi za wsparcie w wyborach. Czy to kościołowi przysporzyło wiernych na niedzielnych mszach - nie wiem.
W każdym razie na pewno nie chodziło o los pracowników sklepów, których nikt o zdanie nie pytał. Wiem, że niektórzy chętnie brali niedziele, bo były za nią dwa dni do odbioru.
No, ale tacy właśnie są politycy - liczą się tylko ich gierki, a ludzi mają w du,,e.

95

abcde ~abcde (Gość)23.12.2024 21:32

Wszystkie niedziele powinny być handlowe...ale towar powinien być o np.10% droższy w te dni. Pieniądze z nadwyżki marżowej w znacznej części powinny iść dla pracowników. W takim przypadku sklepy by zarobiły, sprzedawcy by zarobili, a po kieszeni dostaliby ci, którzy w tygodniu nie mogą się ogarnąć z zakupami.

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat