Pani Katarzyno Herbut. Brawo!!!!!! W końcu jakiś zaangażowany tekst na poziomie pozostawiający wartościową informację wśród tej tandety zalewającej strony tego "portaliku". Jeszcze raz BRAWO!
Jedyni naśladowcy to "nieznani sprawcy", którzy zapewne już dostali rozkazy i premie za dobrze wykonaną robotę.
Widzę sprawdzone wzorce po podpaleniu budki wartownika pod ambasadą rosyjską w 2013 wiecznie żywe. Może minister Sienkiewicz z PO zostawił pod dywanem jakieś zapiski? PISowi już nic nie pomoże. Cała partia powinna być zdelegalizowana a władze zatrzymane w miejscu stałego odosobnienia. Później to samo z PO i SLD. Nowe wybory do Sejmu, Senatu, samorządów i innych instytucji a następnie kilka kluczowych ustaw: 1) osoby żyjące i ich zstępni mają upublicznić swoje prawdziwe nazwiska po zmianie w latach 1945 - 2021; 2) osoby pracujące obecnie w samorządach lub organach państwowych oraz ich zstępni mają zakaz pracy w nich przez najbliższe 50 lat (okrągły stół won z Polski!!!!!!!!)
Resztę propozycji ustaw pozostawiam Czytającym te słowa.
Dobry i rzeczowy artykuł, który trzeba powoli i z rozwagą przeczytać. Szczególnie władza, a pośród nich jeden, który parę lat temu powiedział "My jesteśmy tu gdzie teraz, a oni tam gdzie stało ZOMO". Gratuluję panie Jarosławie.. A teraz należało by uderzyć się we własną pierś i głośno przeprosić cały Naród. Ale czy ma pan w sobie tyle mocy? Owoce tamtej pochopnej wypowiedzi jak na razie są.
potepiam wszelkiego rodzaju przemoc ,jednak czas kiedy wszyscy chcą zrobić mi /dobrze/ już było ,kto pamięta reformę zus /emerytura pod palmami/ ,kredyt/frankowe/ itd , ilekroć jest taka nachalna nagonka -zawsze skutki opłakane ,dodatkowo sporo poważnych osób /pro. chałat/ przedstawia sensowne argumenty i temat podstawowy produkt szepionkopodobny wprowadzili błyskawicznie a gdzie leczenie np. amantadyna ?dlatego spokojnie poczekam i eksperymeny na sobie i swoich bliskich NIE
Co ludzie mają w głowach ja nie szczepie się ale czy inni się szczepią nie interesuje mnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!