Prędzej zrezygnuje z tegoż portalu a niżeli wyłączę adblocka!!! Na Piotrków nasze miasto sobie obejrzę zdjęcia.
Mając swoje auto długo nie trzeba wysiadać by ocenić co puka .Trudno powiedzieć jak było i czyja tu wina . Co do ronda to po jaka cholere tam dwa pasy sa namalowane nie wystarczy jeden bo i tak dwa auta sie nie mieszczą i kiedys byłem swiadkiem jak dwa TIR-y wchodzą na rondo włos się jeżył na głowie .Było zrobic jak na łódzkiej na wylocie z miasta czy koło kauflandu to musza mieszać ludziom w głowach.ja tylko czekam na turbinowe na sulejowskim dopiero bedzie cyrk
Stukanie go zabiło.Zjechać w zatoczkę czy coś...ale po co...mam tyle lat to mogę stać gdzie chce bo coś stuka...
Mienie się coś nie zgadza. Jeżeli nie chciał potrącić człowieka to jak to się stało, że uderzył w lewą tylną część pojazdu. Według mnie zjechał z ronda na pełnej prędkości i nie zauważył Forda. Odbił w ostatnim momencie i wypadek gotowy. Winą kierowcy Forda było zatrzymanie się w tym miejscu a kierowca ciężarówki nie zachował ostrożności i w niego wjechał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!