gratulacje dla inżynierów którzy zaprojektowali to i wiele dwupasmowych innych rond .Samochody ciężarowe jadące w tym miejscu w stronę Sulejowa potrafią wprowadzić człowieka stojącego na ul.Wolborskiej w głęboki szok.Nie raz tylko się auto zabuja a oni jadą całym pędem na przód.Pewnie było też tak teraz.Tiry Won na Tomaszów a nie na zatłoczoną ścieżkę na Sulejów.
Co z was za ludzie.. Trudno wasze zachowanie nawet do czegokolwiek porównać. "Drogi chemiku" za te wszystkie obelgi i mało śmieszne żarty o oborze i 77-letnim młodzieńcu życze ci z całego serca, aby kara dopadła cie szybciej niż się obejrzysz. Aaaa i twój adres IP czy tożsamość nie jest zbyt trudna do zweryfikowania cwaniaczku a za obelgi w miejscu "publicznym" paragrafy się znajdą. Polecam pohamować swoje pokłady chamstwa i braku kultury i zamilknąć.
Moim zdaniem jak ktoś jeździ tą drogą to nie raz zdarzyło się hamować i wie że jak jest sucho to ta droga jest śliska ale jak popada deszcz to porównując jazdy po lodzie więc wołał bym aby sprawdzili tą drogę.
Najłatwiej jest oceniać nie znając faktów. Pod większością artykułów dotyczących wypadków figurują w komentarzach złośliwe wywody dotyczące tego, kto jest winien, jak należało postąpić w danej sytuacji. Pojawia się fala krytyki, podłe epitety. Ciekawa jestem tylko, kto z komentujących jest wzorowym kierowcą, który nigdy nie popełnił żadnego błędu, nie przejechał na czerwonym, nie miał kolizji, nie prowadził auta będąc zmęczonym czy rozkojarzonym bądź też nie mając zapiętych pasów. Najłatwiej jest krytykować, szczególnie łatwo to przychodzi jeśli siedzi się wygodnie w fotelu i pozostaje anonimowym. Jedno jest pewne. Żaden z Was "wszystkowiedzących" nie skomentuje wypadku, który został spowodowany, lub do którego w jakimś stopniu przyczynił się Wasz krewny. Nikt nie wypowie się negatywnie na ten temat. Dlaczego? Bo tak wygodniej. Bo punkt widzenia ... itd. Pomyślcie jak się czują rodziny ofiar czy poszkodowanych? Co oni czują? Dla nich nie jest to osoba anonimowa, tylko mąż, ojciec, dziadek, brat, wujek............. Nie oceniajcie. Od tego jest ktoś inny. Proszę Was więc o ważenie słów i szacunek zarówno dla żyjących jak i dla zmarłych.
Dopiero co sam bym podzielił los tego 77-letniego pana kiedy będąc na rondzie ostro hamowałem widząc jak pędzi ciężarówka z przyczepą pełna bloczków a pan kierowca rozbawiony rozmową przez telefon nawet nie zwolnił i przed nos mi się wpakował. Miazga by ze mnie została i tyle.
Do Misiek - czytamy ze zrozumieniem !!to auto juz stało !! A do całej reszty bajkopisarzy i zaj..... Kierowców moze byście juz dali spokój komentarzom !!! Zginął człowiek a drugi bedzie miał uraz do końca zycia !!! Jedno wydarzenie a 2 rodziny przezywają dramat !!
dziwwne,ze jedziemy tam 70, a tiry nas wyprzedzaja,pare metrow od ronda i tak tira wykrecilo.........kondolencje dla rodziny ,uszanujmy zmarlego
Pare dni temu tez miałem tam wypadek..... na ty mrondzie to jada czasem z predkoscia do100 kmh osobowki. jakiś foto radar lub próg zwalniający tam jest potrzebny . Nie ma tygodnia zeby ktos nie miałwypadku...
To ten z ciężarówki nic nie widział? Dziwne. Przecież zanim doszło do zatrzymania pojazdu to ileś sekund minęło, światła stopu widać z daleka a patrząc na ciężarówkę to zniszczona jak po kolizji z czymś o wiele większym niż to mondeo...
Ulica Miast Partnerskich - jeżeli ustawiony jest znak B-36, wina kierowcy osobówki, lecz jeżeli brak takowego znaku - miał pełne prawo do zatrzymania się a reszta to zbieg tragicznych okoliczności ....... kondolencje dla rodziny .........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!