Wyrazy współczucia dla matki , ojca dla najbliższych!Jak nie wiecie jak było to nie komentujcie ogromną tragedia
Właśnie jak nie wiecie jak było do końca to się lepiej nie wypowiadajcie. Bo nie które słowa to są chyba z palca wyssane . Widzę, że co poniektórzy lubią sobie własną historię dopisać. Zginął młody chłopak więc trochę szacunku dla niego. A patologia to bym tej rodzinny nie nazwała. Zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszcie bo dla rodziny to na pewno nie będzie nic miłego.
Zabicie nozem to wypadek brawo ludziska z 3 maja. Wiele razy bylo sie naj...m ale jakos nikt nie wpadl na pomysl latac z nozem.
Pier****** e - Piotrków !!!! Teraz jeżeli dorośli w gronie rodzinnym podczas weekendu napiją się wódki to znaczy że od razu to jest libacja ??? I z normalnych ludzi robi się alkoholików i patologie ? Ja nie wiem kto piszę te artykuły ale pozdro dla niego.Wydarzyla się ogromną tragedia zginął chłopak który miał całe życie przed soba.Nie wyobrażam sobie co przezywa jego mama babcia tata i reszta rodziny ,a tu jeszcze tak ludzi oczerniają .Nie wiem kto was zatrudnia ale na miejscu jego rodziny wystawilambym pozew za te artykuły !!!! Ludzie bez serca
Współczucie dla rodziny wielki dramat ani Kuba ani jego mama i ojciec nie byli żadna patologia!!!!
to co tu pisza to same brednie prawda jest inna znałem kube długo i jego odziców tez spoczywaj w spokoju
W głowie się nie mieści żeby krewny krewnego na tamten świat wysłał...
Kuba był spokojnym grzecznym miłym człowiekiem współczucie dla mamy ojca i najbliższych ogromna tragedia nie do wyobrażenia
"To był wypadek nie obwiniajcie go"
A co kroił chleb i nóż mu się omsknął?
Fantastyczne wytłumaczenie to był wypadek.
Brak słów.
"Pić to trzeba umić "
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!